Фенове сядат на стола на „Гласът на България“ и се срещат с най-големите звезди
Секция: Шоубизнес
11 Февруари 2019 12:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Фенове сядат на стола на „Гласът на България“ и се срещат с най-големите звезди

/КРОСС/ Седмица преди старта на най-гледаното музикално шоу у нас „Гласът на България“, треньорите Камелия, Михаела Филева, Иван Лечев и Графа, заедно с водещите Pavell & Venci Venc’ и новият V-Reporter - Елина Марковска, ще се срещнат на живо с най-запалените фенове на предаването.

Звездите на „Гласът на България“ ще посрещнат своите почитатели на 16 февруари, събота, в Sofia Ring Mall, от 13.00 до 15.00 ч. Заедно с тях, в първата по рода си среща, ще се включат и някои от най-любимите и успешни победители и участници от предишни сезони на шоуто. Ния Петрова, Виктория Динкова, Деница Караславова, Симеон Желязков и Рафаел Пашамов ще изпълнят на живо свои авторски песни, създадени след участието им в шоуто.

Освен шанса да се запознаят с любимите си треньори и водещи и да разберат повече за предстоящия сезон на предаването, феновете ще могат да се снимат на емблематичния червен стол, превърнал се в запазена марка на музикално шоу номер едно. За първи път феновете ще имат възможност да седнат на него на 16 и 17 февруари.