Deep Zone Project избухват с новия си хит „Българка“
Секция: Шоубизнес
06 Март 2019 12:01
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Deep Zone Project  избухват с новия си хит „Българка“

/КРОСС/ Deep Zone Project откриват новия музикален сезон със зашеметяващо видео и силно послание. Групата се завръща в обновен състав и сигурна заявка „Българка", стартовата им песен за 2019-а, да се превърне в тотален хит.
В центъра на новия си проект Deep Zone поставят българката и нейната натурална, уникална красота. „Неслучайно в текста се казва: Ако видиш някъде по света красива жена, проговори ѝ на български" - споделя Дидо, фронтменът на Deep Zone, и добавя, че „Българка" е завършена още миналата година, но групата нарочно забавя промоцията. „Направихме няколко песни, които да включим в селекцията си за 2019-а година, и се колебаехме с коя да стреляме в началото - разказва китаристът на групата Danny Dimitroff, - представихме тестово „Българка" на публиката по време на турнето ни в САЩ и... песента още от първо чуване предизвика такъв възторг, че без да се колебаем, я определихме за водещия ни сингъл."
Музиката на „Българка" е изцяло в разпознаваемия мелодичен денс на Deep Zone. Енергията на проекта дотолкова завладява майсторката на рими Мариета Ангелова, че буквално за ден тя пише текста и го подава на групата в съвършен вариант.
Ефектът на думите, силният момент с мотива от „Девойко мари хубава" и цялостното послание на „Българка" особено въздействат на очарователната Ева-Мария - нежната част е екипа на Deep Zone. Тя признава, че до момента не се е вълнувала така и едва сдържа сълзите си, когато за пръв път прави вокалите.

Майсторът на добрата визия Bashmotion завежда екипа в Националната художествена галерия, която за пръв път затваря за ден, за да може Deep Zone да заснемат видеото си там. Ефектът на достолепната сграда е подсилен от специалното участие на „златната грация" Радина Филипова.Видеото може да гледате в канала на Deep Zone Project, където много скоро ще бъдат публикувани и уникални акустични версии на някои от най-емблематичните песни на Deep Zone Project. Привилегията да ги видят първи ще имат абонираните за канала.
За още изненади и ефектни кадри последвайте новия профил на Deep Zone в Instagram
https://www.instagram.com/deep_zone_project_official/

БОНУС ИНФО
- В „Българка" златното момиче Радина Филипова оживява от картина. Участието на Радина в клипа е една от първите й артистични изяви, след като заради контузия се отказа от националния отбор по художествена гимнастика.
- „Българка" е специалният подарък на Deep Zone към всички български жени по света по случай наближаващия 8 март.
- Сюжетът определя ролята на сексапилния пазач в галерията да бъде за половинката на Ева-Мария. Антонио с радост приема да е част от проекта и се справя като истински актьор.
- Когато Deep Zone се обръщат към Мариета Ангелова с предложение да напише текст към „Българка", тя споделя, че е прекалено заета и може би ще забави задълго проекта. Но когато чува демото на песента, темата толкова я завладява, че още на следващия ден изпраща думите.
- В песента звучи и цял симфоничен оркестър, аранжиран от „старшия" в групата - Любомир Савов (бащата на Дидо).
- „Българка" отбелязва и 20 години на сцената на Deep Zone Project. По този повод групата тръгва на клубно турне из страната с най-новото си лайф шоу и актуален състав: DJ Dian Solo, Ева Мария (вокал) и Danny Dimitroff (китара). Партитата ще представят по различен начин чисто нови песни и ремикси, есенция от всички авторски хитове на Deep Zone и нови версии на златни български и световни песни.

video: https://www.youtube.com/watch?v=924t0wI4SQA