Кейт и Меган си размениха приятелска целувка
Секция: ЛЮБОПИТНО
12 Март 2019 13:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кейт и Меган си размениха приятелска целувка

/КРОСС/ Денят на Общността на нациите събра на едно място Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, които освен че изглеждаха ослепително, още веднъж разсеяха слуховете за вражда помежду си, пишат от Edna.bg.

Вчерашният празник беше по-специален, тъй като Общността на нациите отбеляза 70-тата си годишнина.

За службата в Уестминстърското абатство херцогините пристигнаха отделно, но фотографите уловиха как двете се поздравиха с целувка по бузите и не криеха усмивките си.На смело червено палто с копчета и шапка в същия цвят беше заложила Кейт Мидълтън.

Визията ѝ беше завършена с чантичка и обувки в сиво.Меган Маркъл се появи изцяло в бяло: с рокля Victoria Beckham с принт, вдъхновен от 70-те, от последната колекция есен/зима, палто и шапка. Херцогинята на Съсекс беше избрала аксесоари в зелено, пишат още от Edna.bg.

На същия цвят Меган заложи и за друг свой ангажимент по-рано същия ден.

За събитие, което честваше канадското общество в Лондон и Великобритания, херцогинята беше облечена с разкошно зелено палто Erdem с бродерии в стил от 50-те, рокля в същия цвят и любимите си черни обувки Aquazzura.

Меган Маркъл си припомни годините, прекарани в Канада, при срещата с млади хора от различни сфери и деца, на които помогна да приготвят крем карамел.