Концерти на Майкъл Болтън и Марио Бионди - в културния афиш на НДК
Секция: КУЛТУРА
13 Март 2019 17:42
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Концерти на Майкъл Болтън и Марио Бионди - в културния афиш на НДК

/КРОСС/ Американската легенда Майкъл Болтън идва през юли в България и ще изнесе концерт в Зала 1 на НДК. Новината беше съобщена днес от ръководството на институцията, която представи големите културни проекти, върху които ще работи в следващите две години.

Нова система за продажба на билети онлайн и достъпност на афиша на НДК чрез смартфони е първата новост, която беше обявена. До 3-4 месеца тя трябва да е факт, защото това е първата среща на публиката с НДК, каза председателят на Съвета на директорите Борислав Велков.Тази година предстои 33-тото издание на "Киномания" и Борислав Велков се надява то да е по-успешно от миналогодишното, когато бяха регистрирани 70 хиляди посещения. За първи път ще бъдат разработени и по-малки, но тематични форми, които ще бъдат вкарани в "Киномания", за да е още по-атрактивно за зрителите.

Иван Драндийски, който от няколко месеца е ръководител на продуцентския център в НДК, даде заявка дворецът да се намеси по-сериозно в промоутърския бизнес.

Достъпността на събитията минава на първо място през по-ниски цени. За пример бяха посочени няколко предстоящи концерта. Билетите за италианеца Марио Бионди, който ще гастролира на сцената на Зала 1 на НДК, ще са от 35 до 80 лева, а ВИП местата - 90. За изпълнител от такъв ранг това са доста ниски цени, увери ръководството на НДК. Билетите за Майкъл Болтън, който ще е в България на 18 юли, ще струват между 55 и 95 лева.