Лили Иванова специален гост на Театралните награди Икар 2019
Секция: Шоубизнес
14 Март 2019 12:42
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Лили Иванова специален гост на Театралните награди Икар 2019

/КРОСС/ За първи в историята на наградите Икар Лили Иванова ще бъде специален гост на церемонията, която ще се състои в Международния ден на театъра - 27-ми март. Идеята и поканата за това са на Христо Мутафчиев, председател на Съюза на артистите в България, чийто дългогодишен член е самата Лили Иванова.

Песента се казва "Главна роля" и е по музика на Артут Надосян, текст на Иван Тенев и аранжимент на Ангел Дюлгеров.

Събитието се реализира с подкрепата на Столична Община, a всички приходи от билети за церемонията постъпва директно в Здравния фонд на Съза на артистите в помощ на нуждаещите си артисти и хора на изкуството.

"За мен е чест и голяма отговорност да приема поканата за участие в церемонията Икар и с това да подкрепя инициативата за набиране на средства за подпомагане на нуждаещите се хора на изкуството. Благодаря на г-жа Фандъкова и екипа й от Дирекция "Култура" към Столична Община за отношението както към това събитие, така и към мен лично като артист, за сериозната подкрепа във връзка с двата поредни концерта, които предстоят на 8-ми и 9-ти декември. И това не е всичко - ще имаме още новини...", сподели Лили Иванова.
Междувременно от екипа й потвърдиха, че билетите за концертите във Велико Търново (ДКС "Васил Левски", 2500 места), Габрово (Спортна зала "Орловец", 1800 места), Бургас (Спортна зала "Младост", 1800 места) и Гоце Делчев (Спортен комплекс "Неврокоп", 1500 места) са разпродадени и след допълнителните сектори, пуснати в продажба. Турнето започва от Велико Търново на 29-ти този месец, следван от Габрово на 30-ти март и продължава с Гоце Делчев (8 април), Бургас (16 април), Ямбол (17 април), Шумен (8 май), Хасково (1 юни), ресторант Лебед, Панчарево (21 юни), Варна (30 юни), Пловдив (17 септември) и София (8 и 9 декември).