Екстремно байк шоу за първи път на изложбата „Природа, Лов, Риболов“
Секция: СПОРТ
15 Март 2019 11:34
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Екстремно байк шоу за първи път на изложбата „Природа, Лов, Риболов“

/КРОСС/ Екстремно байк шоу и демонстрации с коне тежковози ще има за първи път на изложбата „Природа, Лов, Риболов“.

Тя ще се проведе от 27 до 31 март 2019 г. в Международен панаир Пловдив, където повече от 60 фирми ще презентират оборудване за лов, риболов, спорт и туризъм.

Атракциите са част от съпътстващата програма, включваща над 10 събития. Уникалното байк шоу съчетава свободен стил и траял – преодоляване на препятствия с изключително висока степен на трудност.

На мобилен скейт парк своите умения ще демонстрират най-добрите каскадьори с велосипеди на Балтика от клуб „Грийнтрайълс“ в Рига, Латвия. Те правят екстремния байк достъпен за широката публика. Сега и хилядите почитатели на този спорт в България ще имат възможността да се насладят на виртуозни изпълнения, заредени с много адреналин. Клубът ще представи в Пловдив най-мащабната си програма, с която прави зрелищни турнета вече над 7 години.

Другата новост на „Природа, Лов, Риболов“ е теглене на трупи с коне от най-силните породи - български и арденски тежковоз. Те се използват за прибиране на дървен материал от труднодостъпни терени. Българският вид се отличава с масивно телосложение и голяма работоспособност, обясниха от Сдружението за коневъдство и конен спорт ДВАЛ. От известна ферма в Пещера идват арденските тежковози. Те са бързи и не отстъпват по мощ на малък трактор, казват експерти.

Демонстрациите може да се видят всеки ден.

„Природа, Лов, Риболов 2019“ отново ще предложи модерно хоби оборудване, много иновации и атракции. Участниците ще покажат в палата 3 изделия за лов, риболов, екстремни спортове и туризъм: оръжия, муниции, принадлежности, облекло, обувки, аксесоари, лодки, оптически и навигационни уреди, други продукти и услуги за свободното време, ловни трофеи и старинни пушки.

Изложителите представят също интересни туристически дестинации и модерни тенденции в зелената икономика.

25-ото издание на „Природа, Лов, Риболов“ отново се организира под егидата на Министерството на земеделието, храните и горите. Посетителите специалисти ще могат да осъществят директни срещи с водещи компании и да намерят идеи за бизнес.

За широката публика изложбата ще бъде интересна с новостите и забавна с атракциите в съпътстващата програма.

Очаква се над 20 000 посетители от страната и чужбина да разгледат „Природа, Лов, Риболов“ и останалите прояви от Дните на семейството, свободното време, хобито и модата, които са по същото време в Панаира: Специализирана изложба „Цветна пролет“ (от 27 март), Европейски форум на социалната икономика (от 28 март), Италиански фестивал на красотата и прическата (от 29 март), международни киноложки изложби (от 30 март).