Амал Клуни, Джордж Клуни и първата им поява от доста време насам
Секция: Шоубизнес
15 Март 2019 14:53
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Амал Клуни, Джордж Клуни и първата им поява от доста време насам

/КРОСС/ Не бяхме виждали Джордж и Aмал Клуни заедно от няколко месеца и откровено си признаваме, че ни липсваха. Но пък звездното семейство успя да се реваншира на всички свои почитатели, появявайки се на две събития в рамките само на два дни.

Семейство Клуни определено успя да разсее всички слухове за развод, които се тиражираха в последно време, породени именно от липсата на общи публични изяви на съпрузите. Но, ето ги пак - все така влюбени, усмихнати и красиви.

Първо Джордж и Амал се появиха на прием, организиран от принц Чарлз, в чест на неговата благотворителна организация. Госпожа Клуни избра красива, бяла рокля, с която не ни е трудно да я оприличим на истински ангел.

Звездното семейство има доста близки взаимоотношения с британския кралски двор, които демонстрира за пореден път. Този път принц Чарлз остана дълбоко впечатлен от външния вид и харизмата на съпругата на актьора и това му личи дори на снимките. И това само дни след като Амал даде 43 милиона, за да отиде с частен самолет и да организира бебешкото парти на Меган в Ню Йорк.

Вчера пък, 14 март, семейство Клуни отново се появи в целия си блясък на друго благотворително събитие, този път в Единбург. Двамата позираха дълго пред фотографите, зажаднели за техни общи снимки. А Амал отново демонстрира стил и пристрастие към роклите с голо рамо.

Двамата с Джордж приеха и отличие за дейността на организацията си, чрез която са дарили стотици милиони долари на различни инициативи и ще продължават да го правят, пише Daily Mail.

С тези две появи на сходни събития актьорът и адвокатката по човешки права за пореден път се проявиха като пример за подражание - и като двойка, и като отделни личности. И като звезди, и просто като двама влюбени.