Део, Лео и Мойсей пуснаха ново лятно видео
Секция: Шоубизнес
03 Април 2019 08:42
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Део, Лео и Мойсей пуснаха ново лятно видео

/КРОСС/ Лятото наближава и дежурният тандем Део и Лео го стартират по традиция предварително с горещо ново парче. То носи името "Сладките ѝ устни", а видеото направи премиерата си на 1 април - Деня на шегата. Това е поредното намигване на момчетата да гледаме с чувство за хумор и усмивка на живота. В новия си проект Део и Лео работят с певеца Мойсей.Търсехме нещо различно, затова и имахме нужда от мелодичен мъжки глас. С Мойсей се познаваме отдавна и за миг не се поколебахме да го поканим", казва италианецът, който в последно време се е отдал активно на другата си страст - кулинарията. След като приключи с журирането на предходния сезон на MasterChef България, той вече води ежеседмична готварска рубрика в предаването "Преди обед" по bTV. Явно обаче намира време и за записи в студиото.

Парчето всъщност съществува от две години. Текстът е дело на група СкандаУ, които го подаряват на приятелите си Део и Лео, а бийтът е на руснака M1chellz. За да получи достойно представяне обаче българо-италианското дуо искало да измисли по-специален клип. Спира се на анимацията - предизвикателство, което не са поемали до момента. Доверяват се на "Грозен ентъртеймънт", които рисуват видеото изцяло на ръка през последните две години. А като за капак на всичко Део и Лео вкарват целите си семейства в сюжета.

"Винаги сме бягали от вулгарните текстове и се стремим да се изразяваме с шеговита ирония. Това се превърна в нашата запазена марка, на която не изневеряваме и в новата ни песен "Сочните й устни", казва Део.

Историята в мини-филмчето разказва за плажните свалки, които Део и Лео се опитват да завъртят с типична напудрена госпожица със сочни устни. Естествено, удрят на камък, а през това време Мойсей се забавлява във водата. И докато мерят дължината на краката на красавицата с поглед и пускат селфита от плажа, съпругите им Мариана и Лучия попадат на кадрите в интернет. Светкавично "събират" любимите си мъже от плажа с едната ръка, а с другата гледат децата. Един от най-забавните моменти в правенето на видеото е, когато два месеца преди премиерата всичко е почти финално нарисувано, но на Део му се ражда втори син. Аниматорите връщат наново кадрите и дорисуват малкия Теодор в ръцете на Мариана. Като благодарност към Скандау във видеото се появяват и анимираните герои и на Тото и Лъчо.

video: https://www.youtube.com/watch?v=wjSuJ4uB9f8