LG представя предимствата на LG Home на Innofest Europe 2019
Секция: Технологии
10 Април 2019 12:17
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
LG представя предимствата на LG Home на Innofest Europe 2019

/КРОСС/ LG Electronics (LG) представи своята концепция LG Home на Innofest Europe в Мадрид, Испания. В Европейската фаза от представянето си и за първи път в региона, LG презентира богатото си портфолио от уреди, пестящи жилищно пространство в полза на най-важните си търговци на дребно, бизнес партньори и медии.

Тази година LG демонстрира истинската стойност на своите премиум услуги, показвайки тяхната интелигентност и взаимосвързаност в реални ситуации, където те могат да бъдат използвани. Компанията разполага с просторен дом в квартал Ла Моралея, където посетителите ще имат възможността да видят в действие редица от най-съвременните домакински уреди. Чрез преместването на линията продукти от изложбеното пространство в естествената  ѝ среда, LG предоставя на посетителите едно красиво изживяване, като едновременно подчертава всички функции и екстри, които карат компанията да се издига като иноватор в модерния начин на живот.

В центъра на първокласното обслужване на компанията, са водещите уреди от колекциите LG SIGNATURE и LG Objet, както и LG ThinQ. Те са в основата на интегрираните решения за жилищно пространство. Разделени на три етажа, LG Home ще бъде обзаведен с последните модели от водещите гами уреди, като ще има и редица сценарии от реалния живот, показвайки как могат да бъдат използвани те.

Влизайки в дома и движейки се през всекидневната, пералното помещение и кухнята, посетителите ще видят как фокусът на LG върху финия и елегантен дизайн, позволява на продуктите да са в абсолютна хармония с интериора и архитектурата на всяко място. Усъвършенствани и проектирани с висококачествени материали, уредите на LG предлагат незабавен ъпгрейд в стила, в който ще се влюбят потребителите с усет към дизайна. Вторият етаж на дома допълнително подчертава вниманието на LG към естетиката с уреди от колекцията LG SIGNATURE и LG Objet, които с лекота свързват функционалността с лукса, следвайки идеята си да осигурят по-висок стандарт на живот. Изложбената зала на сутерена е фокусирана върху усъвършенстваната технология с изкуствен интелект на LG с функционалността на LG ТhinQ, която улеснява безпроблемното, напълно интегрирано и персонализирано потребителско изживяване.

Другите устройства от следващо поколение също бяха показани на потребителите. Сред тях са смартфоните LG V50ThinQ 5G и LG G8ThinQ, които наскоро бяха представени на Световния Мобилен Конгрес в Барселона, уникалната домашна пивоварна LG HomeBrew, както и иновативните LG 8K OLED телевизори.

Innofest Европа 2019 посети и стадион Уанда Метрополирано, за да се наслади на мач от Ла Ла лига, който ще се проведе там. Стадионът е познат като домът на световно известният футболен клуб Атлетико Мадрид и покрива над 88 000 кв.м. Това ще бъде значимо преживяване за гостите, тъй като стадионът подчертава превъзходството на LG в иновативните решения за цифрово осветление с 360 LED лентата, която е първата такава в Испания и уникална в Европа. С повече от 1,000 продукта на LG, вариращи от телевизори с OLED и LED означения, инсталирани по територията на целия стадион, посетителите ще могат да уловят всички вълнуващи моменти по време на мача.

"LG винаги е бил воден от желанието да направи живота на хората по-добър и това ясно може да се види от решенията в полза на потребителите, които представихме тук в Мадрид" отбеляза Мартин Росати, изпълнителен директор на MediaMarkt Retail Group в Полша.

"Европа е силно конкурентен пазар за домашни уреди, но ние вярваме, че иновацията и стила в продуктите ни ще удовлетворят нуждите на дори най-претенциозните потребители.", отбеляза Брайън На, изпълнителен директор на LG за Европа. "LG Home демонстрира нашето лидерство в осигуряването на бъдещите домове с персонализирани и безпроблемни решения, както и нашата решимост към иновацията за по-добър живот."