Променят движението в София заради мача Левски - Лудогорец
Секция: Автомобили
14 Април 2019 10:25
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Променят движението в София заради мача Левски - Лудогорец

/КРОСС/ Заради футболния двубой между Левски и Лудогорец на националния стадион "Васил Левски" днес се забранява престоят и паркирането в района. С изключение на автомобилите на участниците в мероприятието забраната касае:

- От 8.00 до 22.00 ч. на 14 април при сектор "Г" на Националния стадион "Васил Левски".

- От 14.00 до 21.00 ч. същия ден на моста пред стадиона и на ул. "Ген. Гурко" - между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "Васил Левски".

От 18.00 ч. в неделя до приключване на футболната среща, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР, се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по:

- ул. "Ген. Гурко" между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви";

- бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между пл. "Орлов мост" и бул. "Черни връх";

- бул. "Драган Цанков" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "Пейо К. Яворов".

Освен футболната среща на националния стадион, още едно спортно събитие налага ограничение на движението в столицата - традиционното велошествие.

До приключване на мероприятието на 14 април се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на пл. "Народно събрание". Забранява се също влизането на пътни превозни средства по ул. "Цар Шишман" между ул. "Аксаков" и пл. "Народно събрание".До приключване на мероприятието се забранява влизането на пътни превозни средства по бул. "Цар Освободител" между ул. "Г.С. Раковски" и бул. "Васил Левски", само при необходимост и по преценка на отдел "Пътна полиция" при СДВР.