Първият трейлър на „Star Wars: The Rise Of Skywalker“
Секция: Шоубизнес
15 Април 2019 13:50
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Първият трейлър на „Star Wars: The Rise Of Skywalker“

/КРОСС/ Този декември ще станем свидетели на заключителната глава на най-вълнуващата сага в историята на киното - Star Wars: The Rise Of Skywalker. Година след събитията в Междузвездни войни: Последните джедаи, Рей, Фин, По и последните остатъци от Съпротивата влизат в пореден сблъсък със силите на Първия ред и се изправят пред лицето на най-голямото зло.

Епичната битка ще се води както в безкрайните простори на далечната галактика, така и дълбоко в душите на познатите ни герои. Всеки от тях трябва да надмогне своите вътрешни демони. А краят ще бъде белязан от възхода на Скайуокър.

Първият трейлър на Star Wars: The Rise Of Skywalker беше показан на фенската конвенция Star Wars Celebration в Чикаго от самия Дж. Дж. Ейбрамс и някои от главните актьори в поредицата.

Видеото показва Рей в неравностойна схватка с тай файтър (TIE Fighter). Гласът на Люк Скайуокър ни разкрива, че Рей най-накрая е завършила обучението си и въпреки че сега в нея живеят хиляда поколения джедаи, тя ще трябва да влезе в предстоящата битка сама. Още един герой е готов за сражение и това е Кайло Рен. Виждаме, че той е възстановил шлема си и се хвърля в бой начело на Първия ред по-решителен от всякога.

Трейлърът предлага и изключително емоционални за всички фенове на Междузвездни войни кадри с вече покойната Кари Фишър. Нейната принцеса Лея оживява на екран благодарение на неизползвани материали от Междузвездни войни: Силата се пробужда. Вълнуващо е да видим и Ландо Калризиан в изпълнение на Били Дий Уилямс, който се завръща на борда на

Хилядолетния сокол редом до Чубака. А новото попълнение в редиците на дроидите – малкият и изключително симпатичен ДиО мигновено се превърна във всеобщ любимец и успя да засенчи дори BB-8.

Една от най-големите изненади, които поднася трейлърът за феновете, е загатнатото завръщане на злия император Палпатин. Именно с неговия зловещ смях завършва първият трейлър от Star Wars: The Rise of Skywalker, на чийто фон и под бурните аплодисменти на сцената на Конвенцията в Чикаго се качи и актьорът, който изпълнява ролята на Императора в предишни филми Иън Макдърмид.

Под каква форма ще се завърне Палпатин. Кой ще се окаже победител в голямата битка между доброто и злото? Как ще се развият съдбите на всички герои? Какъв ще бъде възходът на Скайуокър? Отговорът на всички въпроси ще научим този декември само в кината.

Режисьор на Star Wars: The Rise Of Skywalker е Дж. Дж. Ейбрамс, който се завръща към поредицата след феноменалния успех на Междузвездни войни: Силата се пробужда.

Ейбрамс е и съсценарист на филма заедно с носителя на „Оскар“ Крис Терио (Арго).

Композитор е Джон Уилямс, написал музиката за всяка една част от сагата Междузвездни войни от Нова надежда (1977) насам. В ролите са познати от предишните епизоди Дейзи Ридли, Адам Драйвър, Джон Бойега, Оскар Айзък, Лупита Нионг‘о, Донал Глийсън, Кели Мари Тран, Йонас Суотамо, Били Лоурд и ветераните Марк Хамил, Антъни Даниелс и Кари Фишър.

Към тях се присъединяват новите попълнения Наоми Аки, Ричард Е. Гранд и Кели Ръсел. Eпичният край на емблематичната сага Star Wars: The Rise Of Skywalker е на 20 декември 2019 г. на 3D, IMAX 3D и 4DX, в дублирана и субтитрирана версия.

video: https://www.youtube.com/watch?v=urBZQXDPztc