Деница Златева: И един глас над ГЕРБ на евроизборите ще бъде победа
Секция: ПОЛИТИКА
18 Април 2019 13:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Деница Златева: И един глас над ГЕРБ на евроизборите ще бъде победа

/КРОСС/ "Тези избори са важни за БСП, защото политическата цел, която сме си поставили е победа и предсрочни парламентарни избори след това. Надяваме се, че Русе ще донесе тази очаквана победа на БСП". Това каза зам.-председателят на НС на БСП Деница Златева пред журналисти в Русе. Тя коментира, че БСП стартира предкампанията си именно от Русе, който е един от най-европейските градове в България, с разговор със студенти за възможностите, които Европа дава за образование, развитие и стартиране на собствен бизнес. "Нашата цел е да спечелим европейските избори, затова и един глас над ГЕРБ ще бъде победа", заяви Златева.

Тя коментира още, че е радващо, че ГЕРБ са размислили и са върнали стария праг на преференциите, защото европейските избори са и мажоритарни, и всеки български гражданин има право да посочи кой кандидат предпочита.
По- късно Деница Златева се срещна с работещи в сферата на текстилната индустрия и производство на конфекция в общ. Бяла. Темите, който се обсъждаха бяха заплащането на труда в България и Европа, както и възможностите, които дава европейското финансиране за развитие и модернизиране в сферата.