Петя Дикова роди първото си дете
Секция: Шоубизнес
22 Април 2019 12:51
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Петя Дикова роди първото си дете

/КРОСС/ Тв водещата Петя Дикова роди първото си дете. Това съобщи гордият баща Илиян Любомиров в предаването "На кафе" тази сутрин. Роди се Александър Илиянов Любомиров. Майката и детето са добре. Александър е 55 сантиметра и тежи 4,260 кг", сподели поетът.

Илиян вече е видял бебето и го е прегърнал. Щастливият татко разказа, че това е най-емоционалният момент в живота му и дори плакал по улиците, прегръщал непознати хора. Той допълни, че Петя се чувства добре и бебето е голямо.

В края на миналата година Любомиров сподели, че двамата са заедно от година, а на него му се наложило да чака Петя година и половина. Те се запознават по време на негово участие в bTV, той ѝ изпраща покана за приятелство, но дълго време нищо не се случва. Когато Дикова решава да се види с него, на първата си среща пият чай, а на втората им среща той я завел да варят ракия. Любомиров сподели, че тя е неговият идеал за красота.

Дикова разкри, че очаква първото си дете в ефира на своето предаване CoolT, докато интервюираше световноизвестния илюзионист Андрю Басо. Тогава той разкри, че тя очаква момче.