Huawei P20 идва в България в ексклузивен Twilight цвят
Секция: Технологии
14 Май 2019 17:03
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Huawei P20 идва в България в ексклузивен Twilight цвят

/КРОСС/ На българския пазар вече е налична нова версия на флагмана Huawei P20 с двойна Leica камера, за първи път в иконичния цвят Twilight, досега запазен само за P20 Pro. Ексклузивната Twilight версия на Huawei P20 идва с 4GB RAM и 64GB вградена памет за съхранение. Атрактивната му цена от 699 лв. го превръща в най-достъпния модел с многократно награждаваните Leica камери на флагманите на Huawei, с които компанията установи нови стандарти за качество и креативност в мобилната фотография.

Смартфонът идва с 5.8-инчов HUAWEI Fullview Display и отключване с 3D лицево разпознаване, както и с наложеното предимство на Huawei по отношение на технологиите за бързо зареждне и издържливост на батериите. Двойната Leica камера притежава стабилизатор на изображението, работещ на базата на изкуствен интелект, и позволява да се направят невероятни снимки с добър фокус дори при слабо осветление и при снимане от ръка в нощен режим.

Телефонът дава възможност още да се направят 960 кадъра в секунда, благодарение на функцията за видео режим Super Slow motion. Huawei P20 притежава и 24- мегапикселова селфи камера, с която всяка снимка е произведение на изкуството, независимо дали е ден или нощ. Режимът „Фото-гений“ може да идентифицира в реално време 19 различни категории сцени и обекти, за да балансира автоматично цветовете в снимката по най-подходящия начин. 

Ексклузивният двусимов модел Huawei P20 64GB Twilight се предлага у нас от веригите Technomarket, Techmart, Zora, и в мрежата на A1.