Хипотеза за прободените с арбалет: "Доброволно прието убийство" и самоубийство
Секция: СВЯТ
15 Май 2019 07:48
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Хипотеза за прободените с арбалет: "Доброволно прието убийство" и самоубийство

/КРОСС/ Тримата души, които бяха намерени мъртви в хотел в Германия със забити в тях стрели от арбалет, са умрели от тези рани, показват публикувани резултати от аутопсията. Полицията обаче посочи, че не е имало следи от борба или признаци за намеса на други лица, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес.53-годишният мъж и 33-годишната жена, намерени в хотелско легло в Пасау, близо до границата с Австрия, са умрели, прободени с арбалетна стрела в сърцето. 30-годишната жена, която е лежала на пода на същата стая, е умряла, пронизана от арбалетна стрела във врата.

Полицията съобщи, че до телата на двамата души в леглото, които са се държали за ръце, са намерени завещания. Данните от от разследването сочат, че по-младата жена е убила другите двама души, а след това се е самоубила. Случаят изглежда като "доброволно прието убийство" или самоубийство. Изследва се дали в телата има следи от лекарства, алкохол или наркотици.

Очакват се резултатите от аутопсията на другите две жени, намерени вчера мъртви в апартамента на 30-годишната жена в Северна Германия, на неколкостотин километра от Пасау. По телата им не е имало следи от наранявания.