Предстоящи събития на 4 юни
Секция: Предстоящи събития
04 Юни 2019 07:17
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 4 юни

/КРОСС/ Варна.
От 15.30 часа в хотел „Черно море", зала 1 „Варна", ул. „Сливница" 33, министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова ще посети Варна, където ще участва в среща - дискусия „Образцова община".

***
София.
От 09.00 часа в Интерконтинентал Хотел София ще се проведе конференция „Бъдещето на вашия бизнес в Облака - сигурност и ефективност".

***
София.
От 10.00 часа в Национален пресклуб БТА Институт за развитие на публичната среда ще представи анализ за изборите за Европейски парламент: преференциите, машинното гласуване и информираността на избирателите.

***
София.
От 10.00 часа в сградата на КЕВР на бул. „Княз Ал. Дондуков" № 8-10, ет. 4, ще се проведе открито заседание за обсъждане на доклад относно утвърждаване на цени в сектор „Електроенергетика" за периода 01.07.2019 г. - 30.06.2020 г.

***
София.
От 14.00 часа в зала „Изток" на Народното събрание Комисията по енергетика организира кръгла маса, на която да бъде представена концепция реализацията на газов хъб "Балкан".

***
София.
От 14.00 часа в сградата на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" №1, зала 238, Комисията по правни въпроси ще проведе заседание.

***
София.
От 19.00 часа в София Тех Парк, зала „Джон Атанасов", ще се състои Петия юбилеен годишен бал на КРИБ под патронажа на премиера Бойко Борисов.

***
Велико Търново.
От 10.00 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на Общинското ръководство на БСП в Горна Оряховица.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на народните представители от БСП за България.

***
Велико Търново.
От 16.00 часа в парк „Марно поле" ще се проведе протест срещу корупцията, неефективната съдебна система, ниските доходи и пенсии.

***
Видин.
От 11.00 часа в залата на Общински съвет - Видин, кметът на Общината Огнян Ценков и Мартин Заимов, изпълнителен директор на Регионален фонд за градско развитие, ще подпишат договор за инвестиционен кредит за изпълнение на проект "Реставрация и адаптация на Синагога-Видин в културен обект "Културен център "Жул Паскин", по Оперативна програма "Региони в растеж" 2014-2020.

***
Кюстендил.
От 10.30 часа в офиса на обществения посредник за територията на община Кюстендил Васил Иванов ще се проведе пресконференция.

***
Пловдив.
От 09.00 часа в залата на Общински съвет - Пловдив ще се проведе заседание на общинските съветници.

***
Перник.
От 09.00 часа в сградата на община Перник ще се състои презентация за българската въглищна индустрия и региона на Югозападна България.

***
Сливен.
От 14.00 часа в зала „Сливен" 60 деца от 5 и 6 клас от сливенските училища ще вземат участие в състезание по теми, свързани с полицейската работа, изучавани през учебната 2018/2019 по проекта „Работа на полицията в училищата".

***
Сливен.
От 16.30 часа в зала „Май" ще се проведе публично обсъждане на отчета за приходите и разходите на бюджета на Община Сливен за 2018 година.