Huawei с уъркшоп за визуално съдържание, създадено със смартфон, в седмицата на Теленор „Офис на открито“
Секция: Шоубизнес
10 Юни 2019 11:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Huawei с уъркшоп за визуално съдържание, създадено със смартфон, в седмицата на Теленор „Офис на открито“

/КРОСС/ Huawei ще бъде част от инициативата на Теленор „Офис на открито", която ще се проведе в столичния парк „Заимов" от 10 до 14 юни. Глобалният бранд ще представи на 11 юни от 16 часа специален уъркшоп, посветен на визуалното съдържание, създадено със смартфони.
В уъркшопа на Huawei по време на "Офис на открито" на Теленор ще вземат участие популярният фотограф и посланик на Huawei P30 Димитър Караниколов (https://www.instagram.com/karanikolov/?hl=bg), водещата, певица и продуцент на първото българско телевизионно предаване, заснето с Huawei P30 Pro, Сантра, и TB продуцентът Теодора Димитрова, която през последната година е отговорна за видео съдържанието на Huawei в социалните мрежи, което също е реализирано с флагман моделите на компанията.
Основната тема на уъркшопа ще е как с помощта на мобилните устройства може да се създава ефективно и впечатляващо визуално съдържание за онлайн и офлайн каналите за съвременния бизнес. Събитието е подходящо както за опитни журналисти и блогъри, фрийленсъри и инфлуенсъри, така и за представители на разнообразни бизнеси от всякакъв мащаб. Всеки съвременен бизнес има нужда от въздействащо фото и видео съдържание за своя уеб сайт, елетронен магазин, Facebook страница, YouTube канал, Instagram профил и други. Събитието е отворено и за всички феновете на мобилната фотография и видеография, които в България са много.
Димитър Караниколов, който доби популярност със своите впечатляващи фотографии от цял свят, ще даде практически съвети за ролята на светлина, ъгъл на снимане и композиция. В сферата на мобилната фотография Димитър се доверява на флагман смартфоните на Huawei още от 2018 г.
Популярната певица и водеща Сантра е продуцент на CloseUP, първото българско телевизионно предаване, заснето изцяло със смартфон. Тя ще сподели своя опит в създаването на риалити шоу с Huawei P30 Prо.
ТВ продуцентът и редактор Теодора Димитрова е човекът, стоящ зад камерата при заснемането и монтажа на видео съдържанието за собствения Facebook и YouTube на Huawei България. За заснематето на тези видеоклипове тя използва Huawei Mate 20 Pro и P30 Pro, и ще сподели ценен личен опит за предизвикателствата, през които е преминал този набиращ все повече фенове проект, успешен пример за видео комуникация на бранд с неговата аудитория.
Всички лектори са отворени за въпроси и двустранно споделяне на полезен опит с гостите на "Офис на открито" на Теленор.