MEAT (R)EVOLUTION получи удостоверение за зелена енергия от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги
Секция: ИКОНОМИКА
12 Юни 2019 10:27
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
MEAT (R)EVOLUTION получи удостоверение за зелена енергия от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги

/КРОСС/ Иновативната кауза, стартирала в Попово, вече ще реализира своята дейност изцяло с електроенергия, произведена от възобновяеми енергийни източници. Специалното удостоверение за 100% зелена енергия беше връчено на г-н Валентин Русчев, собственик и управител на Тандем-Попово ООД, фирмата, която произвежда за марката MEAT (R)EVOLUTION, от г-н Богомил Недевски, началник Продажби ключови клиенти в енергийното дружество.

"От самото създаване на компанията и най-вече от зараждането на MEAT (R)EVOLUTION като концепция, ние се стремим да бъдем иноватори на пазара и да отговорим да високите очаквания на потребителите към нас. Безупречното качество е задължително за покриване на тези изисквания. Непрекъснатото усъвършенстване и професионализъм в работата ни, както и стриктното спазване на интегрираните във времето стандарти за безопасност на храните, ни доведоха до тук. От тук ние надграждаме с огромно внимание към природата и изобщо към всичко, което се случва около нас, тъй като то е основополагащо и за това, което се случва и в чинията ни. Щастливи сме, че в лицето на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги, намерихме отличен партньор в желанието си да предлагаме не просто качествен продукт, но и продукт, произведен по екологичен начин. Смятам, че с възприемането на „зелената идея", MEAT (R)EVOLUTION и Тандем - Попово за пореден път ще спечелят доверието на своите клиенти освен с отлично качество на продукцията си, и с отговорното си отношение към околната среда", сподели г-н Русчев.

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги насърчава производството и търговията с електроенергия, генерирана по екологичен начин. Компанията издава удостоверения за зелена енергия в уверение на това, че продадената електрическа енергия е произведена изцяло от възобновяеми източници. Документът се базира на Гаранции за произход, издадени от Агенция за устойчиво енергийно развитие, които се прехвърлят на името на клиента в регистъра на Агенцията.