Две страхотни печалби от „Еврошанс“ в Кърджалийско
Секция: СПОРТ
25 Юни 2019 10:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Две страхотни печалби от „Еврошанс“ в Кърджалийско

/КРОСС/ Числата са най-добрият приятел на човека, особено когато той играе „Еврошанс". Това е аксиомата на късмета, която доказаха двама щастливци от Кърджали и Ардино, които спечелиха страхотни суми от любимата числова игра „Еврошанс".
6 000 лева отидоха при Фани Киришева, която живее и работи в Кърджали. По професия Фани е готвач, но по призвание е изкусен познавач.
Голямата късметлийка разказва с истински ентусиазъм за изкуството да познаеш 8 от 8 числа в „Еврошанс". Тя споделя, че играе с постоянни числа от създаването на играта и досега те са ѝ носили различни печалби. Сега Фани решава да пробва със „случаен избор" и той се оказва супер успешен, защото печели 6 000 лева.
Недалеч от Кърджали, в съседния град Ардино, Метин Сарахмедов също прави страхотно попадение, като улучва 7 от 7 числа и това му носи 5 000 лева от „Еврошанс".
Метин отишъл в пункта на „Евробет" вечерта, пуснал талон за 10 тегления и се прибрал. На следващия ден се върнал в пункта, за да го провери. Тогава разбрал, че е късметлия и че печели 5 000 лева.
Тегленията на играта „Еврошанс" можете да следите в пунктовете на „Евробет" и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с новото мобилно приложение, което можете да свалите от ТУК.