България – гореща дестинация за бетинг индустрията
Секция: ИКОНОМИКА
04 Юли 2019 19:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
България – гореща дестинация за бетинг индустрията Най-старият букмейкър William Hill: Тук има професионалисти от най-високо ниво на нашия бизнес

/КРОСС/ България е една от топ дестинациите за компаниите за онлайн залози в последните години. Заключението идва от компанията с най-големи традиции на световния пазар в бранша William Hill, които през този месец отбелязаха 10 години присъствие на своя съпорт център у нас.
„Тук има професионалисти от най-високо ниво и заради това още преди десетилетие страната беше припозната като успешна дестинация за бетинг компании", казват от българския център на основаната преди 85 години британска фирма.
„Конкуренцията става все по-ожесточена, което налага и все по-голяма борба за талантливи кадри. Ние ги печелим с предизвикателство, възможност да се докажат и не на последно място - с приятелска, но професионална работна атмосфера", допълват от родния екип.
Само преди дни компанията прие личните поздравления на посланика на Великобритания Н.Пр. Ема Хопкинс по повод 10-ия си рожден ден у нас. Нейно Превъзходителство беше сред официалните гости на празненството на българския офис на компанията. А ролята на качествените служители в България отново не беше подмината.
„Десетият ни рожден ден е празник за всеки наш служител, защото на тези хора дължим огромна част от успеха на компанията в България", заяви Филип Ле Фърв, директор „Клиентски операции" пред служители, гости и британски дипломат №1.
България е една от осемте страни в света, в които William Hill присъства с офис. В този в София работят 270 души - предимно млади ентусиасти с перфектно владеене на език, комуникативни умения и страст към спорта. Те осигуряват съпорт на 6 езика на клиентите. Футбол, тенис, хокей на лед, бокс, баскетбол, снукър, както и специфичните надбягвания с хрътки и коне с детайлни данни за всяко събитие са част от спортните залози, за които компанията осигурява съпорт. Екипите комуникират по чат, мейл и телефон за по-голямо удобство и бързина на връзката с клиента.