Започва европейската част от турнето на Майкъл Болтън
Секция: Шоубизнес
05 Юли 2019 12:12
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Започва европейската част от турнето на Майкъл Болтън

/КРОСС/ Остават броени дни до дългоочаквания концерт на Майкъл Болтън в зала 1 на НДК на 18 юли, а световното му турне вече навлиза в своята европейска част. Преди да зарадва българската публика, Болтън ще пее в Испания, Португалия и Германия.

Световноизвестната звезда пристига за втори път в България, този път по покана на Национален дворец на културата, а предстоящият концерт е един от най-чаканите за годината. На сцената Болтън ще излезе с екип от десет музиканти и четирима беквокалисти.

Публиката пази топъл спомен от визитата му преди точно 10 години, когато майсторът на романтичните балади развълнува феновете си изпълнявайки обичаните и лирични „Said I loved you but I lied" и „When A Man Loves A Woman". Тогава Болтън изпълни няколко класики на Франк Синатра като „New York", както и арията „Nessun Dorma" на Пучини, част от репертоара на незабравимия Лучано Павароти. Майкъл Болтън беше приготвил още изненади на феновете си и изпя безсмъртната „Summertime" на Гершуин в свой аранжимент. Финалът на шеметния двучасов концерт бе отбелязан с китарно соло, изпълнено от Болтън.

В дългоочаквания нов концерт на Майкъл Болтън в София звездата ще изпълни вечните си хитове, както и парчета от новия си албум „A symphony of hits". Той със сигурност е подготвил и още музикални изненади за българските си фенове, но какви са те ще разберем в горещата юлска вечер на 18 юли точно в 20:00 часа.

Билети за концерта все още може да закупите от касите на Билетен център - НДК и онлайн на tickets.ndk.bg и eventim.bg.