„Неоткритата красота“ е мотото на фотографския конкурс на Huawei за лято 2019
Секция: Технологии
09 Юли 2019 12:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
„Неоткритата красота“ е мотото на фотографския конкурс на Huawei за лято 2019

/КРОСС/ Верен на своя откривателски дух, Huawei и тази година ще продължи да насърчава своите потребители да излязат от комфортната си зона и да се впуснат в пътешествие към непознатото. Тазгодишният летен регионален фотографски конкурс на Huawei InFocus Awards е под надслов „Неоткритата красота" (#undiscovered). Kонкурсът дава възможност на талантливи любители на фотографията от Централна, Източна и Северна Европа да покажат най-добрите си снимки и видеоклипове, заснети с Huawei в 6 различни категории. Гласуването за най-добрите творби ще продължи до 18 август на официалния сайт на конкурса Huawei IndFocus Awars. Внимателно подбрано жури, включващо експерти и популярни фотографи от цял свят, ще определи най-добрата творба.

Да откриеш неоткритото

Природата и нейната непредсказуемост винаги са вдъхновявали хората, които са се опитвали да запечатат нейната уникалност, но светът е пълен с невероятни места. С проекта си „Неоткритата красота" Huawei ни показва, че красотата е навсякъде около нас и благодарение на телефони като Huawei P30 Pro запечатването на ценните мигове е само на една ръка разстояние.
Единственото, от което любителите имат нужда, за да уловят незабравимия момент в снимка или видео, е смартфон като Huawei P30 Pro и своето въображение.

video: https://www.youtube.com/watch?v=Z0MUyt52QHE&feature=youtu.be

InFocus Awards със специално партньорство с TripAdvisor

Страстта към търсенето на красиви непопулярни места и показването на вече познати такива в нова светлина е причината и за партньорството на Huawei с TripAdvisor - един от най-големите международни сайтове за споделяне на информация и отзиви за пътешествия. Платформата за любителите на пътуванията позволява лесно да откриеш страхотни нови места и да ги споделиш със света, което съвпада идеално с концепцията на Huawei InFocus Awards 2019.

Технологиите ти помагат да откриеш красотата...

Huawei винаги е вярвал, че фотографията и видеографията трябва да са достъпни за всеки, който има усет към детайла и желанието да открива нови и красиви неща. Със своята P серия и най-вече флагмана P30 Pro, Huawei отговаря на нуждите на любителите на мобилната фотография и им позволява да създават наистина впечатляващи снимки и видеа, които не отстъпват по нищо на професионалистите. Това в допълнение с дългосрочното партньорство с реномирания производител на камери Leica и четворната камера на P30Pro въвежда нови правила в мобилната фотография.

Покажи своите кадри и спечели награди

Фотографският конкурс на Huawei е в своя разгар и всеки в България може да участва. Страната ни предлага много скрити кътчета, които са познати на малцина. Открий тези места и ги запечатай със своя смартфон Huawei. Големият победител в конкурса ще получи модерния лаптоп Huawei MateBook 13, смарт часовника Watch GT и 10 хиляди евро, както и ваучер за 250 долара за Trip Advisor. Снимката му ще бъде представена и за седмица на официалната страница на TripAdvisor в Швеция, Полша, Дания, Австрия, Норвегия, Финландия, Чехия, Гърция, Унгария, Израел, Сърбия, Словакия и Турция.

Победителите във всяка категория ще получат Huawei MateBook 13, Watch GT, Huawei P30 Pro, 2000 Евро и Trip Advisor ваучер за 250 долара. Завършилите на второ място в различните категории ще получат Huawei P30 Pro, а тези на 3-то - Huawei P30.

Победителят от категорията „награда на публиката" ще получи Watch GT и Huawei P30 Pro.

Пълната информация за Huawei InFocus Awards можете да намерите на http://campaign.consumer.huawei.com/infocusawards/bg/