Предстоящи събития на 11 юли
Секция: Предстоящи събития
11 Юли 2019 07:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на  11 юли

/КРОСС/ София.
От 09.00 часа започва редовното заседание на Народното събрание.

***
София.
От 14.30 часа в зала "Запад" Комисията за наблюдение на приходните агенции и борба със сивата икономика иконтрабандата ще изслуша главния прокурор на Република България, Министъра на вътрешните работи,Министъра на финансите и представители на: Държавна агенция „Национална сигурност", Главна дирекция„Гранична полиция", Главна дирекция „Борба с организираната престъпност", Главна дирекция „Националнаполиция" и Агенция „Митници" във връзка с последните приети законодателни промени за борбата със сивата икономика и контрабандата в тютюневия сектор.

***
София.
От 09.00 часа пред Столична община (ул. „Московска" №33) „Обединена София" ще внесе в петиция срещу презастрояването в район "Овча Купел" и в цялата столица.

***
София.
От 10.00 часа в сградата на КЕВР, бул. „Княз Ал. Дондуков" № 8-10, ет. 4 ще се проведе открито заседание заобсъждане на доклад относно заявление с вх. № E-ЗЛР-ПД-52 от 19.11.2018 г. за продължаване срока на лицензия за дейността „производство на електрическа и топлинна енергия" и заявление с вх. № E-ЗЛР-И-61 от 05.12.2018 г. за изменение/допълнение на лицензия за дейността „производство на електрическа и топлинна енергия", подадени от „ТЕЦ Горна Оряховица" ЕАД.

***
София.
От 10.00 часа в сградата на КЕВР на бул. „Княз Ал. Дондуков" № 8-10, ет. 4 ще се проведе открито заседание за обсъждане на доклад по заявление от „Кнежа-газ" ООД за продължаване срока на лицензии за дейностите „разпределение на природен газ" и „снабдяване с природен газ от краен снабдител" за територията на община Кнежа.

***
София.
От 10.00 часа ще се проведе заседание на Столичния общински съвет.

***
София.
От 11.00 часа в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет, ул. „Eкзарх Йосиф" № 12, ще се проведе заседание на Прокурорската колегия на ВСС.

***
София.
От 11.30 часа пред Съдебната палата (бул. Витоша 2) Спаси София ще даде пресконференция, след което ще внесе нов сигнал до Софийска градска прокуратура във връзка с ремонта на ул. „Граф Игнатиев" (част от Зона 2 за реконструкция на централна градска част, финансирана с европейски средства).

***
София.
От 14.00 часа в сградата на ул. "Никола Габровски" № 30, зала 303 кметът на Столична община Йорданка Фандъкова и директорът на „Националната система 112" Цветомир Цеков ще подпишат споразумение за сътрудничество.

***
Варна.
От 12.00 часа в клуба на ПП АБВ във Варна, на ул. „Христо Попович" ще се проведе пресконференция, на коятосе очаква да присъства и лидерът на партията Румен Петков.

***
Враца.
От 17.00 часа в Конферентната зала на Община Враца ще се състои публично представяне и обсъждане на подготвяното проектно предложение „Изграждане, реконструкция и ремонт на общински жилища в съвременни социални жилища за настаняване на уязвими групи от населението и други групи в неравностойно положение".
***
Кюстендил.
От 11.00 часа в заседателната зала на Община Кюстендил ще бъдат представени дейностите по реализирания проект „Обновяване, реконструкция на административната сграда на Общинска администрация".

***
Ловеч.
От 11.00 часа сградата на ОДЗ, ул."Търговска" № 43, ще се проведе заседание на областния консултативен съвет по животновъдство.

***
Плевен.
От 11.00 часа в сградата на ОАПС, ул. "Васил Левски" № 1, 15 етаж, ще се проведе заседание на областнияконсултативен съвет по животновъдство.

***
Пловдив.
От 09.00 часа Пловдивският общински съвет ще проведе заседание.

***
Пловдив.
От 13.30 часа в БТА - Пловдив Демократична България ще даде пресконференция.

***
Русе.
От 10.00 часа в Зала 1 на Областна администрация Русе ще се проведе съвместно заседание на Постоянната комисия в областта на образованието, младежките дейности и спорта и Областния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционни въпроси.

***
Силистра.
От 10.00 часа в заседателната зала на Областната администрация ще се проведе заседание на областния консултативен съвет по животновъдство.

***
Шумен.
От 10.30 часа в сградата на ОДЗ, бул. "Славянски" №17, ет.1, ще се проведе заседание на областния консултативен съвет по животновъдство.