Изцяло новата версия на "Цар Лъв" излиза у нас в деня на световната премиера
Секция: Шоубизнес
11 Юли 2019 13:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Изцяло новата версия на "Цар Лъв" излиза у нас в деня на световната премиера

/КРОСС/ Цялата киновселена тръпне в очакване на завръщането на Царя! Малките и големи почитатели на един от най-обичаните филми - "Цар Лъв", ще имат възможността да гледат изцяло новата му версия в Кино "Люмиер Лидл" всеки ден от 19 юли до 1 август от 17:00 и 19:15 ч.

Режисьор, сценарист и продуцент на филма е Джон Фавро, познат на публиката с римейка на филма "Книга за джунглата" (2016 г. ). Сега Фавро ще ни потопи в реалистичната визуална приказка "Цар Лъв", където ни очакват много смях, неочаквани изненади и големи забавления. Пригответе се за приключение до африканската савана, където се ражда бъдещият цар!Филмът разказва историята на малкото лъвче Симба и възкачването му на трона. Не всеки обаче в царството е щастлив от неговата поява. Пред какви трудности ще премине героя и как ще намери пътя, който му се полага по право? Отговорите ще научите в Кино "Люмиер Лидл".

Новата версия на "Цар Лъв" е създадена с помощта на компютърни изображения в съчетание със специални ефекти, които ще потопят зрителите в света на непознатото животинско царство. Обитателите на Джунглата идват по-реални от всякога, за да пренесат почитателите на "Цар Лъв" в своя красив, но опасен свят.Междувременно световната галапремиера на филма в Лос Анджелис, която се състоя на 9 юли, се превърна в едно от най-впечатляващите събития в света на киното за тази година. На нея присъстваха звезди като Бионсе, Доналд Глоувър, Джеймс Ърл Джоунс и други, които озвучават героите в оригиналната версия на филма. В Кино "Люмиер Лидл" "Цар Лъв" ще бъде дублиран на български език.

Отправете се на пътешествие към африканската савана със Симба и очарователния тандем Тимон и Пумба. Начална точка - Кино "Люмиер Лидл".