ПП МИР влиза в битката за София
Секция: ПОЛИТИКА
30 Юли 2019 13:38
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ПП МИР влиза в битката за София

/КРОСС/ Политическа партия МИР учреди Софийската си общинска организация. Въпреки отпускарския сезон, в централата на най-младата българска партия се събраха членове и симпатизанти и поставиха основите на най-голямата структура на партията.

Събранието откри председателят на ПП МИР и общински съветник инж. Симеон Славчев, който заяви, че и към момента чрез "Политическа група 5" е постигнато не малко за промяната на управлението в София.

Славчев припомни, че той заедно с колегите си от "ПГ 5" са най-голямата опозиция на управлението на ГЕРБ в София. "През настоящия мандат успяхме да реализираме много политики и предложения, които решиха немалка част от проблемите на столичани. Целта е ПП МИР да надгради своя резултат на предстоящите местни избори, за да можем в следващия мандат в Столичния общински съвет заедно с гражданското общество да продължим да решаваме проблемите на София", каза инж. Симеон Славчев и припомни редица конкретни примери сред които е премахването на незаконната автогара пред един от символите на България - храм-паметник "Св. Александър Невски".

За председател на Столичната организация на ПП МИР, с пълно мнозинство бе избран Георги Кардашев. Той е магистър по „Право" в Софийски Университет „Св. Климент Охридски" и придобита професионална квалификация по "Управленски умения" от Нов Български Университет. Придобил е правоспособност за медиатор и е специализирал търговска медиация.

Избраният за председател на столичната организация на МИР посочи основните принципи в работата на организацията, като сподели, че МИР не е поредната създадена партия, а първата която няма да измени на принципите си и няма да се срамува от отражението си.

„Пред нас стоят много предизвикателства, но вярвам, че на база интелекта, който всеки един от нас притежава, ние ще успяваме да предлагаме работещи решения" заяви Кардашев и обеща да бъде заразен с ентусиазма си, да работи за успешна изборна кампания на местните избори, която до доведе до избора на една сериозна група общински съветници в Столичния общински съвет.

Продължава изграждането на общинските организации на най-младата българска партия МИР, като по-голямата част местните структури ще влязат в надпреварата за местните избори през октомври месец.