Предстоящи събития на 7 август
Секция: Предстоящи събития
07 Август 2019 07:38
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 7 август

/КРОСС/ София.
От 10.00 часа ще се проведе заседание на Министерския съвет.

***
Бургас.
От 17.00 часа в Морска градина ще се проведе военен ритуал по поднасяне на венци и цветя пред Паметника на моряка по случай честването на 140-та годишнина от създаването на Военноморските сили. От 17.30 часа ще се проведе празнично шествие до Военен клуб - Бургас, а от 18.00 часа пресконференция на командира на ВМС. В 18.00 часа е предвидено Тържествено събрание-концерт, а от 20.00 часа - концерт на ПДО за гостите и гражданите.

***
Бургас/ к.к. "Свети Влас".
От 21.00 часа в к.к. "Свети Влас" ще се състои празничен концерт на ПДО на ВМС, посветен на 140-та годишнина от създаването на ВМС за жителетие и гостите на к.к. "Свети Влас".

***
Варна.
От 10.30 ч. в Морската градина, близо до Слънчевия часовник, Европейски потребителски център България, който e към Комисията за защита на потребителите, ще отвори изнесен информационен щанд. Събитието ще бъде открито от Константин Арабаджиев, член на Комисията за защита на потребителите.

***
Враца.
От 14.00 часа ще се проведе редовния месечен брифинг в ОДМВР-Враца.

***
Перник.
От 10.00 часа в заседателната зала на Община Перник ще се проведе ежемесечната кметска среща.

***
Стара Загора.
От 10.00 часа в Детски отдел на библиотека „Родина", ул. „Българско опълчение" 69, ще гостува Зелени Балкани - Стара Загора.

***
Хасково.
От 10.00 часа в ж.к. "Орфей" - междублоково пространство на бл. № 29 и бл. № 30 ще се състои
откриване на обект от проект "Подобряване на градската среда чрез благоустрояване на междублокови и вътрешно-квартални пространства и изграждане на достъпна архитектурна среда в град Хасково".