Victor Ruiz, Nakadia и Onyvaa ще разтърсят Cacao Beach Club на 16 и 17 август
Секция: Шоубизнес
08 Август 2019 13:35
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Victor Ruiz, Nakadia и Onyvaa ще разтърсят Cacao Beach Club на 16 и 17 август

/КРОСС/ На 16 и 17 август Cacao Beach Club посреща осем артисти за поредния уикенд, изпълнен с качествена електронна музика, танци до сутринта и приятни емоции. В петък бразилецът Victor Ruiz ще се качи на сцената на клуба заедно с Balthazar & Jackrock и Robert Vasilev. Събота е време да посрещнем отново една от любимките на публиката - Nakadia, заедно с една от новите звезди в света на техното - Onyvaa, както и DJ Steven, и Peppou.

Victor Ruiz, когото феновете ще посрещнат на 16 август, се отличава с уникален звук, висококачествени продукции и енергия, спечелили му мястото на утвърден артист на техно сцената. Неговите ремикси на класически парчета са запазената марка на Victor по време на участия и това е начинът, по който отдава почит на имената, които са му повлияли. Освен ремиксите за имена като MOBY, Stephen Bodzin и Dubfire, той е и един от най-продаваните техно артисти в момента, с гигове по целия свят, от мащабни фестивали до ъндъграунд клубове.

На следващия ден, 17 август, Cacao Beach Club посреща момичето от Тайланд, което провокира техно революция в държавата си и бързо се озова в Берлин, Ибиза и всички други важни дестинации с изявени сцени. Енергична, с безупречно миксиране и безкомпромисна селекция, тя е една от най-желаните диджеи в света. Но как започва всичко за Nakadia? В провинция на Тайланд, неколкократно сменяне на работата и едно дългоочаквано пътуване до Европа през 2002 година, където се среща за първи път с техно музиката. Именно тогава започва и нейното истинско пътешествие и търсене на перфектния за нея звук. Няколко гига на острова Koh Samui я изстрелват на международно ниво и тя остава запомнена като пионер на възхода на ъндъграунда в Тайланд. Останалото е история и до момента Nakadia е имала участия в повече от 60 държави, като е ценен гост на фестивали като Tomorrowland, Loveparade, Sziget и много други.
Още една звезда, която си проправя път в индустрията съвсем сама, е Onyvaa - част от лайнъпа за 17 август в Cacao Beach Club. Родена в Калифорния, тя е едно от най-новите лица на сцената. Отличава се с мелодичното си техно, вдъхновено от Детройт, и много аналогови щрихи. От години Onyvaa е базирана в Париж, където поставя начало и на свой собствен лейбъл - Passeport Records. С дълбока любов към музиката тя улавя различни органични звуци от всевъзможни места и точки на света, капсулирайки атмосферата им в оригиналните си парчета. Креативността и неповторимото ѝ звучене получава подкрепата на имена като Maya Jane Coles, Joris Voorn, Paco Osuna и много други.

Повече информация за предстоящите партита може да видите тук: http://www.cacaobeach.bg/, както и на официалната Фейсбук страница на CACAO BEACH CLUB: https://www.facebook.com/CACAOBEACH

Билети за 16 и 17 август може да намерите в мрежата на Eventim.bg