Наградите „Еми” тази година без водещ
Секция: ЛЮБОПИТНО
08 Август 2019 18:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Наградите „Еми” тази година без водещ

/КРОСС/ Церемонията по връчването на наградите „Еми" - телевизионният аналог на „Оскар"-ите, тази година няма да има водещ, съобщава „Контакт мюзик".Традиционната церемония, по време на която се отличават най-добрите телевизионни продукции, ще се състои следващия месец, но няма да има водещ. Вместо това продуцентите на шоуто са решили да отдадат почит на едни от най-популярните сериали, които приключиха през последните месеци.

Изпълнителният директор на „Фокс Ентъртейнмънт" Чарли Колиер заяви пред Асоциацията на телевизионните критици през лятото: „Работихме усилено по церемонията за „Еми" и тази година тя няма да има водещ".

„Нашата задача е да преценим как да издигнем на следващото ниво програмата за тази година и имаме късмет, че ще я излъчим. Интересното е с колко много удивителни шоута се сбогувахме през последните месеци - „Игра на тронове", „Империя", „Вице" и „Теория на големия взрив", подчерта той.

„Ако имате водещ и откриване това са 15-20 минути, в които може да се почетат сериалите. Това е нашата цел на тазгодишната церемония на „Еми"-тата".

„Фокс" първоначално проведе вътрешно допитване за евентуален водещ на церемонията, но продуцентите решиха да не наемат такъв.

За четвърти път в историята на връчването на телевизионните награди церемонията няма да има водещ - преди това се е случвало през 1975, 1998 и 2003 година.

Миналата година Майкъл Че и Колин Джост - звездите от ‘Saturday Night Live', бяха водещи на шоуто. 71-ата церемония по връчването на наградите „Еми" ще се състои на 22 септември.