Предстоящи събития на 14 август
Секция: Предстоящи събития
14 Август 2019 07:37
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 14 август

/КРОСС/ София.
От 11.30 часа Кметът на София Йорданка Фандъкова ще посети 86 ОУ „Св. Климент Охридски" във Владая, за да провери строителните дейности.

***
София.
От 10.30 часа в Мол Сердика Център Ниво -1 ще се състои бизнес закуска за представяне на програмата и инициативите, които ще се проведат на 17 и 18 август в „Мисия нула".

***
Асеновград.
От 14.00 ч. в зала 305 на Община Асеновград ще бъдат наградени деца, прославили името на града.

***
Бургас
От 11:00 часа в заседателната зала на Община Бургас ще се проведе пресконференция по повод предстоящата регата „Кор Кароли".

***
Варна.
От 10.00ч., на паркинга пред блок 29, кв. Чайка". Ще се състои официалното откриване след
реконструкция на улична мрежа бул."Осми Приморски полк" в участъка от бул."Васил Левски" до бул. "Христо Смирненски".

***
Варна.
От 11.00ч. до южната страна на подлеза на ул. "Дубровник" ще се състои официална церемония "Откриване на обект": "Реконструкция на улична мрежа по трасето на бул. "Васил Левски" в участъка от "Подвис" до бул."8-ми Приморски полк".

***
Варна.
От 20.00 ч. до 23.00ч. във Варненския залив в организирано Ветроходно плаване по пълнолуние. В плаването ще се включат над 25 ветроходни яхти, като тази година се присъединяват яхти и от Бургас, които идват за участие в регата Кор Кароли.

***
Велико Търново.
От 10.00 часа в Ритуалната зала на Ректората на НВУ „Васил Левски" ще се проведе ритуал по сдаване и приемане на длъжността „началник на НВУ „Васил Левски".

***
Видин.
От 10.00 часа заместник-кметът на Община Видин Венци Пасков ще посети село Майор Узуново, където ще присъства на Тържественото честване на 85 години от преименуването му от Халваджи на село Майор Узуново.

***
Пловдив.
От 13.30 в хотел „Империал" ще се проведе семинар на тема „Пази живота на пътя - шофирай трезво и отговорно!" с участието на заместник-министър на вътрешните работи Милко Бернер и главен комисар Ивайло Иванов, главен секретар на МВР.

***
Разград.
От 13:00 часа в сряда ще се проведе водосвет за продължаване на изграждането на църквата „Св. Цар Борис-Михаил Покръстител"