Мъж преряза гърлото си пред очите на полицейски екип в Бургас
Секция: БЪЛГАРИЯ
14 Август 2019 13:48
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мъж преряза гърлото си пред очите на полицейски екип в Бургас

/КРОСС/ "Мъж във видимо неадекватно състояние е счупил бутилка и прерязал с нея гърлото си пред погледите на екип полицаи край Северния плаж в Бургас тази сутрин". Това съобщи говорителят на полицията Цветелина Рандева.

Преди да посегне на живота си, мъжът е замервал с подръчни средства майка и 2-годишното й дете. Жената е спряла полицейски патрул, който следи за реда в Морската градина и се оплакала.

Униформените започнали да издирват мъжа по описание. Когато го засекли, поискали да проверят документите му. Вместо да даде лична карта, непознатият е извадил стъклена бутилка от раницата си, счупил я и прерязал гърлото си пред очите десетки минувачи.

До пристигане на екипа на «Спешния център» полицейските служители оказали първа долекарска помощ, като се опитали да спрат обилната кръвозагуба, настъпила вследствие на самонараняването.
31 годишния мъж от Казанлък е откаран в УМБАЛ - Бургас и настанен за лечение. Разпитани са свидетели - очевидци на инцидента. Иззети са видеозаписи от разположени в близост до местопроизшествието камери. По случая е образувано досъдебно производство.