LG ThinQ и Amazon Dash вдигат летвата на комфорта у дома
Секция: Технологии
23 Август 2019 15:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
LG ThinQ и Amazon Dash вдигат летвата на комфорта у дома

/КРОСС/ LG Electronics (LG) ще представи ThinQTM портфолиото си уреди за дома, интегрирани с Amazon Dash Replenishment, специално за европейския пазар на IFA 2019, съчетавайки плюсовете на напълно автоматизиран смарт дом, задвижван от LG уредите с изкуствен интелект, подсилени от смарт система за доставки на Amazon.

LG ThinQ уредите, които ще разполагат с Dash Replenishment ще спестят на потребителите неудобството да правят досадните повтарящи се поръчки на домакински препарати и ще позволи автоматичното им поръчване през Amazon, когато системата отчете, че намаляват, за да не изпаднат потребителите в ситуация, в която те са напълно изчерпани. Услугата ще бъде налична за LG ThinQ перални и миялни машини в Европа, включително Франция, Италия и Великобритания, още от тази есен.

Потребителите, могат да активират функцията Dash Replenishment на LG умната перална машина и миялна, чрез LG ThinQ апликацията, която се свързва директно с потребителския акаунт на клиента в Amazon. Веднъж настроена, функцията директно ще поръчва сапун, прах за пране и омекотител директно до вратата на дома, в зависимост от нуждите на домакинството. Услугата Amazon Dash Replenishment за LG ThinQ хладилниците и пречиствателите за въздух на LG ще бъде добавена съвсем скоро.

Европа следва примера на САЩ при представянето на Amazon Dash Replenishment функцията при домакинските уреди тази година. Освен Amazon, LG си партнира и с други услуги предоставящи изкуствен интелект като например Google и Yandex, за да разшири възможностите на удобството от продуктите си в Европа и Северна Америка.

„Въодушевени сме да представим ThinQ портфолиото си с функция Amazon Dash Replenishment за европейския пазар, които ще видим на IFA 2019, заяви Сонг Дае-хюн, президент на LG Electronics Home Appliance and Air Solution Company. „Комбинацията на водещите ни продукти с услуги с добавена стойност, продължава да бъде основната ни стратегия при изграждането на умните домове, позволяващи на потребителите да прекарват по-малко време в изпълнение на задължения и повече, наслаждавайки се на живота", допълни още той.

Посетителите на IFA 2019 от 6-и до 11-и септември са добре дошли, за да разгледат щанда на LG в зала 18 на Messe в Берлин и сами да се убедят в качествата на LG ThinQ продуктите с добавената функция Amazon Dash Replenishment.

Всичко, което се случва около LG на IFA 2019, можете да следите в социалните мрежи с хаштаг #LGIFA2019.