Борисов с житейски прозрения за правото на жените да ходят на фризьор
Секция: Коментари
03 Септември 2019 16:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Борисов с житейски прозрения за правото на жените да ходят на фризьор

/КРОСС/ Премиерът Бойко Борисов днес изложи на пресконференция възгледите си за женските и мъжките прически и лостовете, които дават в политиката, вземайки повод от вчерашната катастрофа на омбудсмана Мая Манолова, станала на път за фризьорския й салон. Повод за аналогията стана подозрението на Манолова, изказано преди време, че представители на ПИК я следили дори пред фризьорския й салон.

"За съжаление прическата ми е толкова елементарна, само трябва някой да ми помогне за врата", сподели премиерът, който от години ходи гологлав. Той няколко пъти подчерта, че се подстригва сам и дори предложи да го демонстрира.

В типичния си стил Борисов успя да смени темата за кметските избори и се впусна в детайлни спомени: "Преди години в Народното събрание на Менда (Стоянова) й казах на среща на 4 очи да отиде (в една от телевизиите) да обясни нещо за бюджета. "Няма да ида!" - каза тя. "Как няма да идеш?! Ще идеш или ще си идеш за Пловдив!" И тя стана и си замина. Следобед ми се обаждат Фандъкова, Лилито Павлова, Цвета - 6-7- от жените на ГЕРБ, които се ползват с авторитет пред мене. Аз очаквам, че може да ме закачат за Менда и ще ги изпъдя и тях. Сядаме, ама те хитри. "Г-н Борисов, за вас много ли е важно да играете футбол?" - "Много е важно, защото така си изкарвам стреса". - "А че докторите казват, че имате 4 операции на коляното важно ли е да се съобразите". "Важно е, ама пак играя". Е, същото било и с прическата на жената, на Менда й била мазна косата. До ден днешен знам, че преди някоя жена да ходи пред телевизора трябва да си прави фъш-фъш, обем да си прави", разказа той. Борисов добави, че вече е на мнение, че няма по-нормално от това да отидеш на фризьор. "Това е уважение и към себе си и към другите хора", каза той.

"Убеден съм вече от моите жени в партията колко е важна прическата, извиних се на Менда и си я върнах. И вие така правите репортерките. Като чакахме папата репортерките се оправяха косите", добави премиерът, развил чувствителност към темата.