Мис Китай обиколи България с 13 куфара
Секция: Шоубизнес
05 Септември 2019 18:14
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мис Китай обиколи България с 13 куфара

/КРОСС/ С огромен гардероб от 13 куфара обиколиха България при първото си посещение в Европа Мис Китай Вселена - 2019 Роузи Джу Син, главният дългогодишен дизайнер на конкурса "Мис Китай Вселена" - Лили Джанг, заместник секретарят на китайската Камара за производство и търговия със СПА продукти и козметика - Сю Инг и консултантът по правни, инвестиционни и други международни въпроси на Асоциацията на Китайските Туристически Журналисти - адв. Асен Велинов. Те са в България по покана на продуцента Миглена Ангелова с цел популяризация на България в Китай като туристическа дестинация.

Автомобилите, бяха подсигурени със съдействието на БМВ България. Красавиците от Китай се радват на седалки с масаж, удобни места за краката, специално отморяващо осветление, музикална система с перфектен звук и много други екстри, които и за тях бяха нови.

Благодарение на това гостуване обектите, посетени от китайските гости, ще бъдат включени в китайска букинг платформа за индивидуален туризъм, чийто оборот за миналата година е над 100 млн долара. Пребиваването на ВИП дамите в България ще бъде отразено от китайски медии, работещи в областта на туризма.
Снимки: Дико Йорданов