Съпругът на Хайди Клум й подари парче от Берлинската стена
Секция: Шоубизнес
07 Септември 2019 09:52
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Съпругът на Хайди Клум й подари парче от Берлинската стена

/КРОСС/ В началото на август Хайди Клум и Том Каулиц официално обявиха, че са женени, макар и да имаше слухове, че са сключили брак пет месеца по-рано.

До преди броени дни пък двамата бяха на медения си месец, който прекараха на остров Капри – и по-точно на легендарната яхта Christina O, принадлежала на гръцкия бизнесмен и милиардер Аристотел Онасис, бивш съпруг на Джаки Кенеди.

Не е казано обаче, че „сладкият” период трябва да приключва с медения месец. Двамата продължават да си правят мили жестове и подаръци, с които да правят дните си специални.

Сега Хайди сподели последната изненада, която Том й направи. Тя се оказа наистина оригинална. Каулиц й подари парче от Берлинската стена:

Днес пристигна един много специален подарък от моя съпруг – парче от Берлинската стена, разделяла цели 28 години града на Източен и Западен Берлин. Съпругът ми се е родил само четири седмици, преди тя да бъде бутната. Това му е дало предимството да расте в една различна Германия от онази, която родителите му познават. Благодарение на това той е могъл да опита от свободата, щастието, креативността, изкуството и надеждата. Този подарък означава много и за двама ни. Всяка сутрин ще гледам това красиво парче в градината си, мислейки си, че нямаме нужда от стени. Стените трябва да бъдат разрушавани“, написа Хайди.