LG разширява дистрибуцията на перални машини с изкуствен интелект и Direct Drive в Европа
Секция: Технологии
09 Септември 2019 12:51
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
LG разширява дистрибуцията на перални машини с изкуствен интелект и Direct Drive в Европа

/КРОСС/ LG Electronics (LG) разширява дистрибуцията на иновативните си перални машини с ThinQ AI, захранвани от Direct DriveTM към повечето европейски пазари до края на годината. С предимствата на AI DDTM новите перални машини имат възможност да доставят цялостно, но същевременно нежно почистване, като определят теглото и характеристиките на тъканите на всяко пране за по-бързи и добри резултати.

Технологията AI DD на LG използва огромно количество информация, свързана с използването на пералните и прилага настройки въз основа на количеството и деликатността на дрехите във всяко пране, за да достави най-оптимизирания цикъл на пране. Това гарантира изключително чисто пране всеки път с добавената стойност от 18% намаление на щетите по дрехите, удължавайки живота на всеки гардероб.*

Функцията TurboWashTM 360 на LG доставя удобството на по-кратко изпиране без компромиси към чистотата на дрехите, имайки нужда от едва 39 минути, за да завърши пълен цикъл на пране. 3D Multi Spray също помага за почистването на дрехите за по-малко време, разпръсквайки струи вода в четири различни посоки едновременно за по-голямо покритие в борбата с петната. Потребителите могат да спестят дори повече време, съчетавайки пералната машина LG AI DD с LG MiniWash, която се побира перфектно директно отдолу, за да създаде TWINWashTM система, която да поема две пранета наведнъж.

За да отговорят дори повече на издръжливостта и ефективността, които изискват европейските потребители, пералните машини LG AI DD също така разполагат с оценка на енергийната ефективност A+++ с 50%, благодарение на инверторната технология на LG, както и с 10-годишна гаранция. За допълнително удобство за потребителите, пералните LG AI DD могат да бъдат управлявани чрез гласови команди от свързан AI говорител, както и да бъдат контролирани и наглеждани с мобилното приложение ThinQ.

„Комбинацията от ThinQ AI с доказаната технология Direct Drive на LG доставя преимущества за потребителите, които са по-значителни от всичко останало в еволюцията на пералните машини през последния век", заяви Сонг Дай-хюн, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „Това е онзи тип иновация, от която има нужда за спечелване на сърцата и умовете на европейските потребители, които очакват нищо по-малко от най-доброто от домакинските си уреди."

На щанда на LG в зала 18 на Messe Berlin по време на IFA 2019 (6-11 септември), LG ще предложи интерактивно преживяване чрез игра, която представя мощността на AI DD и демонстрира как пералнята доставя оптимизирано изпълнение по забавен и интересен начин. Научете повече като следите дейностите на LG на IFA в социалните мрежи с #LGIFA2019.