Правят филм за обира на бижута от Кардашиян през 2016-а
Секция: ЛЮБОПИТНО
05 Октомври 2019 10:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Правят филм за обира на бижута от Кардашиян през 2016-а

/КРОСС/ Драматичният обир на бижута в Париж, при който Ким Кардашиян беше вързана и ѝ бяха откраднати бижута на стойност 9 милиона евро, става сюжет на филм.

„Fashion Week" ще бъде адаптиран от графичен роман от 130 страници, който култовият френски автор на комикси и режисьор Джоан Сфар е написал, но който тепърва ще бъде публикуван, заявиха продуцентите, цитирани от БГНЕС.

Звездата от американската риалити телевизия беше заплашена с пистолет, вързана и затворена в банята на луксозна резиденция във френската столица, където тя отседна по време на Седмицата на модата през октомври 2016 г., припомня агенцията.

Оттогава са повдигнати обвинения срещу 11 души във връзка с грабежа, най-големият, извършен срещу един човек във Франция за две десетилетия. Въпреки вълната от арести на предимно известни и застаряващи френски гангстери от кариерата, само едно бижу е било възстановено.

Един от петимата бандити, които нахлуха в апартамента на Кардашиян, изтърва инкрустирано с диаманти кръстче на стойност 30 000 евро, докато бягаше от местопрестъплението с колело. Бижуто беше открито от минувач няколко часа по-късно. Предполагаемият ръководител на обира, 61-годишният Аомар Айт Кедаче, каза на разследващите, че се е мъчил да намери купувач за 18,88-каратовия пръстен на Кардашиян.

По думите на продуцентите по филма се работи от началото на годината и се водят разговори за разпространението му.

Френската полиция все още се опитва да влезе в дирите на задигнатите бижута и вярват, че част от плячката е била продадена в Белгия.