Петър Кънев и Николай Тишев застанаха зад кандидатурата на Пламен Чолаков за кмет на Айтос
Секция: ПОЛИТИКА
08 Октомври 2019 17:50
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Петър Кънев и Николай Тишев застанаха зад кандидатурата на Пламен Чолаков за кмет на Айтос

/КРОСС/ Народният представител от „БСП за България" Петър Кънев и кандидатът за кмет на Бургас от "БСП за България" Николай Тишев подкрепиха кандидатурата на Пламен Чолаков за кмет на община Айтос. Те, заедно с областния председател на БСП - Бургас Стойко Танков, присъстваха на откриването на предизборната кампания на айтоските социалисти.
Николай Тишев заяви, че Айтос заслужава да има достоен кмет като г-н Чолаков и с него е сигурен, че общината ще има мъдро и справедливо управление в следващите четири години.
„С този екип спокойно можем да победим. Направили сте невероятна листа. Пламен Чолаков бе един от първите одобрени кандидати за кмет в цялата Бургаска област. Като човек, който наблюдава процесите в 13 общини в региона, мога да ви кажа, че айтоската организация е една от най-мъдрите, защото взе най-разумното решение - хора, които години наред бяха в голямата политическа игра, се отдръпнаха назад, за да дадат възможност на други хора да ги заменят", заяви Петър Кънев по време на събитието.
„Знаем как да превърнем Айтос в по-добро място за живот, имаме потенциал, силна листа от експерти и хора, които могат да спечелят изборите", каза от своя страна кандидат-кметът Пламен Чолаков. Той призова за силна подкрепа и за листата със съветници, за да може като кмет да прокара идеите си за развитието на общината.