Милко Багдасаров: Гарант за успеха на местното самоуправление са общинското единство и солидарност
Секция: ПОЛИТИКА
08 Октомври 2019 19:58
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Милко Багдасаров: Гарант за успеха на местното самоуправление са общинското единство и солидарност

/КРОСС/ "Гарант за успеха на едно местното самоуправление са общинското единство и солидарността. Трябва да се намери общ език и да работим заедно. За съжаление това в момента липсва. Няма как един човек самостоятелно да се справи с регион като нашия". Това заяви в ефира на Нова телевизия кандидатът за кмет на Кърджали от "БСП за България" Милко Багдасаров. Той посочи като свой основен мотив да влезе в политическата надпревара желанието на хората в Кърджали за промяна, което според него е и оценка за сегашното управление. Социалистът добави още, че според него той има възможностите и професионализма да постигне тази промяна.
Като пръв свой приоритет Милко Багдасаров посочи подобряване на инфраструктурата, благоустройството и хигиенизирането на града пред всеки един дом. "За нас е важно да решаваме проблемите на хората за всеки поотделно - асфалта пред всяка къща да е оправен, да свети всяка лампа и контейнера за смет да е изпразнен", каза още той. Багдасаров е категоричен, че в 21 век е задължително това да бъде осигурено.
Като друг основен проблем на региона Милко Багдасаров посочи справянето с демографската катастрофа. "За нас приоритет е връщането на младите и успели хора в Кърджали", каза той. По думите му затова трябва да се заложи на професионалното развитие и качества при избора на кадри, а не на партийната принадлежност, както се прави в момента. "Трябва да покажем, че можещите хора имат място за развитие - в нашия град", категоричен бе Милко Багдасаров.