Предстоящи събития в страната за 09 октомври
Секция: Предстоящи събития
09 Октомври 2019 07:38
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за 09 октомври

/КРОСС/

*** Смолян.
От 9.00 ч. президентът и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев ще посети 101-ви алпийски полк от Сухопътните войски в Смолян и ще приеме строя на почетния караул, след което ще проведе среща с личния състав и ще разгледа въоръжението, специализираното ски и алпийско оборудване на полка.

***
София.
От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

***
София.
От 10.00 часа ще се проведе заседание на Министерски съвет.

***
София.
От 11.00 часа „Еврохолд"-България ще представи Стратегията си за развитие на компаниите от групата на ЧЕЗ България след финализиране на сделката.

***
София.
От 11.00 часа в сградата на Народното събрание, Клуба на народния представител, ще бъде открита благотворителна изложба, организирана от Св. Синод на Българската православна църква.

***
София.
От 8.30 ч. в района на Военна академия „Г. С. Раковски" ще се състои тържествен ритуал по повод 152- ата годишнина от смъртта на патрона на висшето учебно заведение.

***
София.
От 10.30 ч. във Военна академия „Г. С. Раковски" ще бъде открита научната конференция на тема „Въздушен суверенитет и единно европейско въздушно пространство".

***
Перник.
От 10.30 ч. на ул. „Софийско шосе" в Перник ще бъде направена първа копка за начало на ремонта на улицата.

***
Сливен.
От 13.00 часа в Областната администрация, омбудсманът на Република България Диана Ковачева и екип от експерти на институцията ще изслушват проблемите на граждани от Сливен и региона.

Местни избори 2019
Симитли.
От 10.30 ч. на паметника „100 години свобода" кандидатът за кмет на Община Симитли Апостол Апостолов ще участва в отбелязването на 107 години от Освобождението на Симитли и Пиринска Македония.