Задава се Голям зимен концерт на Стефан Вълдобрев и “Обичайните заподозрени”
Секция: Шоубизнес
09 Октомври 2019 09:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Задава се Голям зимен концерт на Стефан Вълдобрев  и “Обичайните заподозрени” Събитието ще се проведе на 11 ноември в зала 1 на НДК

 

/КРОСС/ След края на тазгодишното лятно турне "Пет летни концерта, без да броим зимния" ето, че за Стефан Вълдобрев, "Обичайните заподозрени" и многобройните им фенове дойде ред "да преброят" и зимния. Това ще се случи на 11 ноември в зала 1 на НДК с начало 20.00 ч. и под сериозното заглавие ГОЛЕМИЯТ ЗИМЕН КОНЦЕРТ! "Срещаме хора с всякакви интереси, професии, сфери на живота и най-важното - от всякакви поколения, от шест до шейсетгодишни. Добре дошли са отново или за първи път на наша изява", приканват с усмивка от бандата и обещават дружно да се преброим, да си преговорим песните им и да си прекараме поне толкова добре, колкото всеки път до сега. Това ще е втори по ред концерт за Стефан Вълдобрев и бандата му на тази сцена, след този от май 2018 г., когато буквално препълниха залата с възможно най-усмихната, най-чаровна и сърцата публика - тяхната. Обичайно и този път ще чуем само най-добрите им песни в продължение на поне два часа. Сред тях са: "По-полека", "Холивуд", "Рай", "Към", "Едно", "Тази песен не е за любов", "Фойерверк", "Аз ли съм или не съм", "Бряг с цвят най-зелен", "Сняг над Сахара", "Обичам те, мила", "Да" и други. Може да ни прозвучат необичайно посред зима, но пък е сигурно, че ще ни топлят обичайно като лято....


Билети за ГОЛЕМИЯ ЗИМЕН КОНЦЕРТ на Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" на 11 ноември в зала 1 на НДК се продават с пълна сила в системата на Eventim.bg. Цената им е от 30 до 45 лв. В оркестрина - 60 лв. Деца до 7 години, включително, влизат безплатно без право на седящо място, придружавани от родител или нотариално упълномощено от родител лице. Деца между 8-14 години ползват 25% отстъпка (детски билет). Наличието на легитимен пълнолетен придружител е задължително.
Билети можете да намерите още на следните места: офис на Eventim на ул. "6-ти септември" 58, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард", книжарница „На спирката", както и онлайн ТУК.

Стефан Вълдобрев е един от най-обичаните и популярни наши актьори, композитор на филмова и театрална музика, автор на песни и изпълнител. В бандата му - "Обичайните заподозрени" са музикантите: Иван Лечев - китара, Стоян Янкулов - ударни и перкусии, Веселин Веселинов (Еко) - бас, контрабас и Мирослав Иванов - китара. Събрани заедно, те са сред най-успешните български лайв банди и се радват абсолютно заслужено на "всенародната любов". От излизането на последния им албум "10 ½" (от 2016 г.) няколко десетки хиляди души са посетили поне веднъж концертите им, сред които и не малък брой български деца. Това лято бандата направи само пет големи концерта в големите градове на България. Представи паралелно и документалния филм "Лятото на Обичайните заподозрени".

Събитието се организира от STROEJA и със съдействието на Столична община.
Можете да се присъедините към събитието във фейсбук ТУК.