Ангел Маринов: Уверявам Ви, че освен, че Ви слушах, Ви и чух
Секция: ПОЛИТИКА
10 Октомври 2019 17:01
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ангел Маринов: Уверявам Ви, че освен, че Ви слушах, Ви и чух Кандидатът за кмет на район “Овча Купел“ и Мая Манолова се срещнаха с граждани на района


/КРОСС/ Кандидатът на БСП за кмет на „Овча купел" участва в среща-дискусия за развитието на района. Събитието беше посетено и от кандидата за кмет на София - г-жа Мая Манолова. Срещата беше особено ползотворна като гражданите на „Овча купел" не се притесняваха да задават всякакви въпроси, които ще бъдат взети под внимание и разгледани в изпълнението на мандатната програма на кандидата за кмет на район "Овча купел".

Обсъдиха се всички актуални въпроси, като презастрояването, спрелите ремонти на тротоари, липсата на места в детските градини, мръсният въздух, нуждата от по-екологична среда. Теми, които години наред не намират своето решение, а не търпят отлагане. Ангел Маринов и Мая Манолова си обещаха активно сътрудничество и обща работа за справяне с проблемите на район „Овча купел" и реализиране на всички заложени искания на гражданите.

„Ще обменяме идеи, ще си помагаме и ще обединяваме сили, защото така сме по - можещи. Искам да Ви благодаря за това, че не сте безразлични, а с ентусиазъм говорите за това, какво трябва да се направи оттук нататък. Уверявам Ви, че освен, че Ви слушах, Ви и чух, защото „Овча купел" - това сте Вие и заслужавате да живеете в един уреден район!" - заяви Ангел Маринов на срещата.