Калоян Паргов: Люлин заслужава многофункционална спортна зала
Секция: ПОЛИТИКА
20 Октомври 2019 17:57
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Калоян Паргов: Люлин заслужава многофункционална спортна зала

/КРОСС/ "Люлин е шестият по големина град в страната и заслужава многофункционална спортна зала и спортни площадки. Масовият спорт е в основата на здравословното развитие на подрастващите. Важен е и за възрастните, които искат да спортуват " - заяви лидерът на БСП - София и водач на листата Калоян Паргов по време на спортен празник в района. Домакин и инициатор на събитието е Мая Александрова - кандидат за кмет на Люлин от БСП. Калоян Паргов и Мая Александрова връчиха голямата награда - градски велосипед.

В атрактивния спортен празник на открито се включиха стотици люлинчани. Те взеха участие в активните спортни състезания, сред които Kangoo Jumps, табата, зумба, фитнес и лека атлетика. Празникът започна с демонстрация на паркур - модерният акробатичен спорт, който завладя младите по цял свят.

За най-малките, за да не скучаят, бяха предвидени занимания по рисуване и моделиране с пластилин. Всички участници бяха единодушни, че за първи път присъстват на подобно събитие и биха се радвали в Люлин по-често да има такива.