В Плевен очакват с огромен интерес първият концерт от турнето на цигуларя Васко Василев
Секция: Шоубизнес
09 Ноември 2019 14:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
В Плевен очакват с огромен интерес първият концерт от турнето на цигуларя Васко Василев

/КРОСС/ В Плевен се очаква с огромен интерес първият концерт от новото турне на виртуозния цигулар Васко Василев. Билетите за гастрола са изкупени четири месеца преди събитието, но и днес меломани разпитват има ли начин да бъдат сред публиката, казват от читалище "Съгласие", където ще бъде концертът утре вечер.
И в другите градове, където ще гостува известният цигулар, местата свършват много бързо, се вижда от неговия профил в социалната мрежа.


"Албумът Passion Flamenca е готов. Можете да го купите в дните на концерти в залите, а след всеки концерт ще спазим традицията за автографи и среща с Вас", е написал във Фейсбук Васко Василев дни преди началото на турнето.


Инструменталистът ще се появи утре вечер на сцената с най-добрата акустика в Плевен - зала "Емил Димитров" на читалище "Съгласие", в 19.00 часа. Турнето ще продължи до 27 ноември в 15 български градове с 15 концерта.


Предишен гастрол на цигуларя през 2011 година също е започнал от Плевен с мълниеносно изчерпване на билетите, припомнят верните му фенове в града. Тогава за радост на неговите почитатели са пуснали зрители на репетицията преди концерта.