Димитрис Папайоану открива ONE DANCE WEEK 2020
Секция: КУЛТУРА
11 Ноември 2019 16:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Димитрис Папайоану открива ONE DANCE WEEK 2020

/КРОСС/ След грандиозния световен успех на "ВЕЛИКИЯТ УКРОТИТЕЛ", който обиколи всички континенти и гостува на ONE DANCE WEEK 2018, звездата на международната танцова сцена Димитрис Папайоану ще създаде най-мащабното си сценично произведение до момента.

За първи път в новата ни история българска културна организация подкрепя артист от световна величина в сферата на съвременните изпълнителски изкуства. ONE DANCE WEEK e сред престижния списък на копродуцентите на мащабния проект.

Сред тях са театъра на фондация Онасис в Атина, легендарните Sadler’s Wells Theatre в Лондон, Théâtre de la Ville в Париж, биеналето за танц в Лион, фестивалът в Неапол, Grec Festival в Барселона, Théâtre du Châtelet в Париж, Torinodanza и други.

Българската публика ще е сред първите в света, които ще имат възможността да се докоснат до новото произведение на един от най-успешните и значими световни артисти в областта на съвременния танц.

Билети за спектаклите на 3 и 4 септември 2020 в Дом на Културата "Борис Христов" вече може да намерите на касите на EasyPay в цялата страна, както и онлайн в мрежата на EpayGo.