Хилария и Алек Болдуин изгубиха бебето си
Секция: Шоубизнес
12 Ноември 2019 11:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Хилария и Алек Болдуин изгубиха бебето си

/КРОСС/ За огромно съжаление актьорът Алек Болдуин и съпругата му са изгубили петото си дете в четвъртия месец от бременността на Хилария. Това сподели самата тя с видео в своя Инстаграм профил.

"С голяма тъга споделяме, че днес разбрахме, че нашето бебе е починало в четвъртия месец от бременността ми. И дори да не сме добре сега, ще се оправим. Късметлии сме, че имаме четири здрави деца и никога няма да забравяме това. Казах на Кармен (най-голямото дете на двойката) и записах това, за да го пратя на Алек. Предполагам, че това е и приемлив начин да го споделя и с вас. Казах на Кармен, че това бебе няма да може да дойде, но че ще се опитаме да ѝ родим малка сестричка по-нататък. Наистина се чувствам съсипана в този момент. Изобщо не очаквах това, когато отидох на прегледа си днес. Не знам какво друго да кажа. Още съм в шок...", гласи посланието на Хилария В края тя моли папараците да не притесняват нея и семейството ѝ.

Алек Болдуин и съпругата му имат четири деца - Ромео Алехандро Давид на 17 месеца, Леонардо Ейнджъл Чарлс - на 3 години, Рафаел Томас - на 4 и дъщеря Кармен Габриела на 6 години. 61-годишният Алек Болдуин има и 23-годишна дъщеря - Айлънд Болдуин, от първата си съпруга Ким Бейсингър.

Двойката разкри, че очаква петото си дете през септември с видео в Инстаграм и скоро след това тогава щастливата Хилария публикува снимки с малко бременно коремче.

Загубата на това бебе е наистина ужасна за Хилария, тъй като 35-годишната жена преживя спонтанен аборт само преди седем месеца.