Певицата VICTORIA с коледен кавър в подкрепа на осиновяването на бездомни животни
Секция: Шоубизнес
13 Декември 2019 12:11
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Певицата VICTORIA с коледен кавър в подкрепа на осиновяването на бездомни животни

/КРОСС/ Виктория Георгиева - VICTORIA представи днес своя коледен кавър - "Come Out And Play". Новият клип на талантливата певица, която ще представи България на Евровизия 2020, е посветен на каузата за осиновяване на бездомни животни. Във видеото, Виктория е заобиколена от кучета, които вече са намерили дом и от техните нови и любящи стопани.

VICTORIA споделя за проекта: "Много обичам моите животни - имам пет кучета, два заека и един папагал. Всички мои кучета са осиновени и това е кауза много близка до сърцето ми. С този проект искам да привлека вниманието към проблемите с бездомните животни, както и да благодаря на всички невероятни хора, които отделят от времето си, за да помагат на бездомни кучета и котки да си намерят своя нов дом."
Едно от кучетата на VICTORIA е осиновено от приюта на Animal Rescue Sofia. Организацията работи в единствения частен приют за кучета в София и е намерила нови домове на над 8000 животни. Всяка година, хиляди бездомни кучета и котки получават помощ и обич в Animal Rescue Sofia. Организацията разчита само на помощ от страна на частни дарители.
Надя Станчева от Animal Rescue Sofia споделя: "Виктория е истински приятел на нашата организация и човек с голямо сърце. Тя сама се свърза с нас, за да ни предложи помощ и ние високо оценяваме този жест! Вярваме, че когато младите и талантливите дават такъв пример, бъдещето ще е по-добро. Надяваме се, че с помощта ѝ ще намерим много нови съмишленици. Повече за това как можете да помогнете на нашата кауза можете да разберете на сайта ни arsofia.com."
Клипът на "Come Out And Play" е продуциран от Ligna Studios и Four Elementz. Режисьор на видеото е Виктория Караколева, а оператор е Росен Савков. Оригиналът на песента е дело на Били Айлиш и Финиъс О'Конъл.

video: https://www.youtube.com/watch?v=PcWAmefA7S4