Huawei Y6s се предлага вече и в България с повече памет и обновен дизайн
Секция: Технологии
14 Януари 2020 10:52
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Huawei Y6s се предлага вече и в България с повече памет и обновен дизайн

/КРОСС/ Huawei предлага вече и в България най-новият модел от популярната Y-серия в най-достъпния клас двусимови Android смартфони – HUAWEI Y6s.

Моделът е с 6.09-инчов HD дисплей, истинско бижу, подсилено от по-мощна производителност и по-голяма памет – 3GB RAM и 32GB ROM, плюс слот за допълнителна карта памет.

Точно като своите предшественици, Y6s предлага надеждна и сигурна производителност, спокойно справяща се с ежедневните задачи, както и с мобилни игри и фотография. Новият свеж дизайн се отличава с дебелина на корпуса от 8мм, и два класически цвята – Starry Black и Orchid Blue.

Вашият ден във вашия смартфон

Ако се притеснявате колко памет имате на настоящия си телефон, можете да сте спокойни, защото HUAWEI Y6s предлага 3 GB RAM памет, 32 GB памет за съхраненние и слот за карта памет, която може да добави още 512 GB за повече снимки, видеа, музика и каквото друго придава индивидуалност и колорит на деня ви. В сравнение с повечето нискобюджетни телефони, които имат само 2GB RAM памет, HUAWEI Y6s изпълнява по-трудни задачи с помалко закъснение.

8-ядрен процесор + EMUI 9.1: модерна производителност на достъпна цена 

Huawei Y6s има впечатляващ за класа си софтуер и хардуер. Той предлага нов 8-ядрен процесор, с подобрени 2.3 GHz големи ядра, които се управляват от интелигентната EMUI 9.1 система – всичко това ви предоставя изпълнението на различни дейности без накъсване.

Телефонът по много умен начин изчиства кеша и ненужните файлове и автоматично дефрагментира устройството. В момента, в който паметта ви падне под 30%, системата ви напомня да изтриете ненужните файлове, за да работи оптимално. EMUI 9.1 също предлага навигация и чрез жестове за по-лесно управление.

Привлекателен дисплей, който облекчава зрението ви 

HUAWEI Y6s разполага с 6.09-инчов HD дисплей с разделителна способност 1560х720.

Предната му камера, сензорът за околна светлина и супер тънкият приемник са поместени в малък капковиден ноч, което позволява по-голямо съотношение между екран и тяло, достигащо близо 90%. Y6s предлага изключително просторно зрително изживяване, режим Eye Comfort и е сертифициран по TÜV Rheinland за намаляване на натоварващата очите синя светлина и интелигентно настройване на температурата на цветовете и яркостта на дисплея. 

13-мегапикселова основна камера и 8-мегапикселово селфи 

Основната камера на HUAWEI Y6s е 13-мегапискелова и осигурява кристално чисто изображение с висока резолюция. f / 1.8 обективът улавя до 50% повече светлина, в сравнение със стандартния f / 2.2 обектив на повечето телефони в достъпния ценови клас. Пропускането на почече светлина до сензора означава по ясни и по-качествени снимки при ниска осветеност.

Предната селфи камера е с резолюция от 8 мегапиксела и подчертава обекта дори при неблагоприятни снимачни условия, благодарение на светлината, която идва от екрана.

HUAWEI SuperSound: Аудио на макс 

Въпреки компактните си размери, HUAWEI Y6s предлага изключително аудио във всички възможни сценарии. Технологията Huawei SuperSound позволява звука на високоговорителите да достигне до 6 децибела, като найзабележителното е, че аудио качеството не се повлиява при по-високите нива на звука. Дизайнът на аудио системата спомага за максимално богат звук с богат бас и изтънчен алт, който не дразни слуха.

HUAWEI Y6s е оборудван с външна батерия от 3020 mAh (типична стойност), а енергоспестяващата AI технология удължава живота на батерията повече, отколкото очаквате. Личната информация е защитена, благодарение на технологията за лицево разпознаване и идентификация с пръстов отпечатък. Опцията Face Unlock интелигентно увеличава яркостта при ниска осветеност, за да разпознае вашето лице.

Цени и наличности  

Huawei Y6s се предлага на препоръчителна крайноклиентска цена от 269 лева в Търговска верига Зора и в партньорската мрежа на дистрибутора Polycomp, както и с изгодни абонаментни планове от Теленор.