SOFIA WEDDING EXPO 2020 представя всичко за сватбата на 18-19 януари
Секция: ЛЮБОПИТНО
14 Януари 2020 11:37
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 SOFIA WEDDING EXPO 2020 представя всичко за сватбата на 18-19 януари Над 3000 души се очаква да посетят мащабното сватбено изложение

/КРОСС/ На прага на ново десетилетие, на 18-ти и 19-ти януари, най-голямото сватбено изложение в страната SOFIA WEDDING EXPO, ще изпълни залите на „София хотел Балкан“ с красота, феерия и елегантност. Интересът към изложението всяка година е голям и организаторите очакват над 3000 посетители.

 Предложение на Alfa Bride

Анета Пени, издател на списание „Сватба” и организатор на SOFIA WEDDING EXPO 2020 споделя: „Изложението събира под един покрив над 50 фирми от различните сфери на сватбената индустрия. Водещи професионалисти ще представят, всеки във своята област, най-новите тенденции при организирането на сватбения ден. Именно такава е и целта на изложението вече 12 години, винаги в началото на календарната година, да запознаваме младоженците и техните близки с актуалните новости, утвърдени и иновативни специалисти.“

Д-р Полина Паньова – Мисис Трансконтинентал

Изложителите включват представители на водещи фирми за булчинска мода, сред които са българските дизайнери: Ирина Сардарева и „Къща на шапките“, Галя Долапчиева и Радостина Илиева – дизайнери на „Алегра“, модни къщи Estrella и Marcia, както и представители на световните брандове: Alfa Bride, Bridal House, Mille Bridal, Victoria Bridal и Love Bridal.

Посетителите на изложението ще могат да се срещнат с професионалисти от сватбени агенции, кетъринг фирми, златарски магазини, филмови къщи, фотографи, декоратори, диджеи, бижутери, сладкари, фолклорна формация, дори с художник, който създава картина по време на сватбеното тържество.

Гостите на SOFIA WEDDING EXPO 2020 ще имат възможност да съберат идеи за интересни локации – хотели и ресторанти, за покани, аксесоари, сватбени торти, кетеринг фотобутки, цветя, козметика, лимузини, за специално светлинно и огнено шоу, както и за първи сватбен танц.

 Предложение на Victoria Bridal

Младоженците ще открият още специална арттехнология, чрез която сватбените цветя се запечатват върху коприна за индивидуален десен, който могат да използват за изработка на декоративни възглавници, шалове, спално бельо и др. В изложението ще участват и туристически агенции с интересни предложения за незабравимо сватбено пътешествие. Изложителите ще се срещнат с бъдещите младоженци и техните близки, за да споделят своя професионален опит и да ги консултират лично.

В рамките на събитието посетителите могат да се възползват от големи отстъпки, както и да участват в томбола с много награди. 

Фирмата организатор „Експолайн“ подкрепя и тази година „Розовата фондация“ (Pink Foundation – pinkfoundation.bg), като предоставя щанд, на който ще се продават сватбени аксесоари, сътворени специално за събитието от децата в неравностойно положение, за които се грижи фондацията.

За откриването на SOFIA WEDDING EXPO на 18-ти януари, събота в 11:00 часа ще се състои светлинно шоу, което ще бъде демонстрирано по-късно същия ден в 17:00 часа пред хотела.

Първият ден изложението ще бъде отворено за посетители от 11:00 до 18:00 часа, а вторият ден на 19-ти януари, неделя може да бъде посетено от 10:00 до 18:00 часа. Входът е с билет на стойност 3 лв. или с покана от списание „Сватба“.

Списък на всички изложители, можете да видите тук: www.balkanicaexpo.com/bg/изложители.html

 

*Снимка на заглавна страница:  Предложение на Estrella