Бизнес дама №1 в България се включва в Samodiva Mastermind Summit
Секция: ИКОНОМИКА
14 Февруари 2020 13:25
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бизнес дама №1 в България се включва в Samodiva Mastermind Summit

/КРОСС/ Как да постигаме ефективно целите си със силата на колективното споделяне ще представи второто издание на Samodiva Mastermind Summit. В него участие ще вземат международни специалисти в различни професионални области, които през призмата на своя опит ще представят вдъхновяващи истории за успех. Под мотото "Business is Female" на 25 април в Rainbow Plaza, София, ще съберат на едно място изявени жени лидери, които ще докажат стратегическото значение на нежния пол в света на бизнеса.

Бизнес дама №1 в България - Саша Безуханова, се присъединява към осемте топ лектори на конференцията. Тя се включва с вдъхновяващата тема за силата на женствеността в динамичното време на промени, засягащи различни аспекти от живота. Саша Безуханова ще аргументира значението на женското лидерство в трансформиращия се свят и защо жените са по-добре подготвени да управляват във времето на фундаментална трансформация, в което живеем. Тя е първата българка, носителка на европейската награда за жени лидери от Централна и Източна Европа Leadershe Awards 2010 и има изключителни  заслуги за насърчаване на предприемаческата култура и утвърждаване ролята на жените в бизнеса не само в България, но и на европейско ниво. Освен с множеството си професионални успехи, надхвърлящи пределите на страната ни, тя се е посветила и на каузата за позитивна обществена промяна и устойчиво развитие в България.
Лекционната част на конференцията ще бъде надградена с формирането на  мастърмайнд групи, които ще обогатят преживяването на участниците в Samodiva Mastermind Summit. Сесиите ще бъдат водени от специално обучени фасилитатори, които ще подкрепят всеки един да сподели свое предизвикателство, а цялата група да открие заедно най-доброто решение. Ползите от мастърмайнд процеса са отдавна познати и успешно прилагани в редица бизнес организации по целия свят. Неговите принципи се раждат преди повече от половин век благодарение на американския журналист и юрист Наполеон Хил. Той формулира идеята за ефективността на мастърмайнд групите, анализирайки успешните истории на личности като Хенри Форд, Александър Бел, Теодор Рузвелт, Джон Д. Рокфелер.

Повече информация как да се възползвате от преференциалната ранна регистрация до 23 февруари вижте ТУК

Най-актуалната информация за форума можете да следите и във Facebook:  Business is Female - Samodiva Mastermind Summit 2020