Ирина след раздялата
Секция: Шоубизнес
16 Юни 2019 17:35
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ирина след раздялата

/КРОСС/ Изминаха десетина дни откакто гръмна новината, че една от най-красивите двойки в шоубизнеса – холивудската звезда Брадли Купър и супермоделът Ирина Шейк – се разделя. Днес инстаграмът на Шейк е един от най-страстно следените и всеки нейн пост се коментира и обсъжда надълго и нашироко в таблоидите.

В петък Ирина се появи на първото си ревю след раздялата във Флоренция за LuisaViaRoma, но преди това отлетя за няколко дни за студените страни – за Исландия, където засне - далеч, далеч от целия шум - фотосесия за известна марка бельо. От там тя постна своя възхитителна снимка по бански, която предизвика както коментари от типа: „Покажи му какво губи!”, така и харесване от страна на бившето гадже на Лейди Гага Кристиан Карино.

Спореднякои британски медиинаскоро Ирина е коментирала цялата история за Брадли, Гага и аферата на годината с думите : Не трябва да доказвам нищо на никого. Аз съм над това.

След Исландия и Флоренция топмоделът замина за Милано, за да участва в ревю на своята любима „кралица”, както сама я нарича – Донатела Версаче.

Междувременно Брадли Купър бе засечен пред хотел The Sunset Tower Hotel в Уест Холивуд, заедно с двама свои приятели на нещо като „първия си ергенски запой” след раздялата (ако си поиграем със заглавието на филма „Последният ергенски запой”, който превърна Купър в звезда).

От Лейди Гага – нито дума засега.